Újabb nagyágyúnak adott interjút Donald Trump + videó

A politikus számos olyan kérdésről faggatta Donald Trumpot, amelyek az egész világot foglalkoztatják.

2024. 03. 19. 16:58
Donald Trump volt amerikai elnök interjúira világszerte százmilliók kíváncsiak (Fotó: Elijah Nouvelage / AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump volt amerikai elnök exkluzív interjút adott Nigel Farage egykori brit politikusnak, aki brexit egyik vezéralakja volt. Farage jelenleg a Reform UK tiszteletbeli elnöke és a GB News médium műsorvezetője.

Nigel Farage olyan témákról faggatta Trumpot, mint riválisa, Joe Biden, Harry herceg és Meghan Markle jövője az Egyesült Államokban, de kiemelt téma volt a korábbi elnök elleni boszorkányüldözés és az amerikai demográfiai trendek is. Donald Trump Harry hercegről például azt mondta, hogy bizonytalan jövő előtt áll Amerikában, ha kiderül, hogy valóban hazudott a vízumkérelmében. Az interjút kedden este sugározzák teljes egészében a GB Newson.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök interjúira világszerte százmilliók kíváncsiak (Fotó: AFP/Elijah Nouvelage)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.