Matthew Perry volt barátnője szeretné, ha megemlékeznének barátjáról a mai Oscar-gálán

Matthew Perry volt barátnője szerint meg kell emlékezni a színészről a 96. Oscar-díjátadó gálán, és újra kell indítani a halálával kapcsolatos nyomozást. Kayti Edwards szerint a színész újra függő lett, és ki kell deríteni, hogyan jutott a szerekhez.

Forrás: The Mirror2024. 03. 10. 16:07
Matthew Perry kanadai-amerikai színész emlékére elhelyezett virágcsokor a Jóbarátok címû tévésorozat külsõ felvételein szereplõ háznál New Yorkban 2023. október 30-án. (Fotó: MTI/Vasvári Tamás) Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tudom, hogy nagyon sokat jelentene számára, ha valamilyen módon kitüntetik az Oscar-gálán– nyilatkozta Kayti Edwards, Matthew Perry volt barátnője és asszisztense a mai, 96. Oscar-ceremónia előtt, számolt be róla az angol The Mirror lap.

Edwards elmondta, hogy szerinte vagy az In Memoriam szekciónál kellene tisztelegni előtte, vagy posztumusz kellene díjat kapnia.

A múlt hónapban a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia gáláján nem emlékeztek meg a színészről. Ez nagy botrányt váltott ki, majd a szervezők kiadtak egy nyilatkozatot arról, hogy májusban egy nagyobb eseményen díjazzák őt. 

Emlékszem, beszélgettem vele arról, hogy mindig is az volt az álma, hogy elismerjék, és nem csak a Jóbarátok miatt.

– nyilatkozta a volt barátnő, majd hozzátette:

Mindig olyan szerepekre vágyott, amelyek mélyebbek és tartalmasabbak.

Matthew Perry függő volt és visszaemlékezésében elárulta, hogy 15 elvonókúrán vett részt, összesen kilencmillió dollárt költött erre.

Bár kapcsolatuk véget ért, Edwards haláláig jóban volt Perryvel.  

Egyszerűen elszomorít, hogy a legtöbb ember az életében akart tőle valamit… soha nem volt olyan szilárd, jó baráti társasága, amely igazán csak vele foglalkozott, és nem azzal, aki ő

– nyilatkozta a színésszel kapcsolatban.

Perry életének utolsó időszakáról elmondta:

Általában nagyon tiszta és jól ápolt volt. Így ismertem meg. Még teljes arcmosási rutinja is volt. De aztán elkezdtem nézegetni a képeket, és egyértelmű volt, hogy hanyatlásnak indult, amiről azt sejtem, hogy valószínűleg harcolt, józan volt és nem józan. Egyszerűen már nem érdekelte, egyszerűen feladta.

Kayti Edwards a rendőrségi nyomozás újraindítását is szorgalmazta, mivel az egészségügyi személyzet hibájának tartja, hogy Perry gyógyszerekhez jutott. 

Korábban ő maga is látta, hogy a színész nővéreket fizetett le, hogy akár ötven Vicodin tablettát is adjanak neki. A volt barátnő úgy gondolja, hogy ebben az esetben is ez állhatott a mögött, hogy a vérében ketamint találtak halála után. 

Rejtélyes, hogy a boncoláskor azonosított szer hogyan került szervezetébe. A színész bevallása szerint tiszta volt, nem fogyasztott semmit, kezelései után, amikor ketamint kapott, az három-négy órával később kiürült, utolsó kezelése pedig halála előtt másfél héttel volt.

Borítókép: Matthew Perry kanadai-amerikai színész emlékére elhelyezett virágcsokor a Jóbarátok című tévésorozat külső felvételein szereplő háznál (Friends building) New Yorkban 2023. október 30-án (Forrás: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.