Molotov-koktélt dobtak a litvániai orosz nagykövetségre két egymást követő éjszaka

Ismeretlen tettesek vasárnapra és hétfőre virradó éjszaka is gyújtópalackokat dobtak a vilniusi orosz nagykövetség területére – tájékoztatta hétfőn Ramunas Matonis, a helyi rendőrség képviselője a sajtót.

Forrás: MTI2024. 04. 08. 9:03
null
Hongkong, 2019. november 28. Tüntetõk által hátrahagyott Molotov-koktélt vizsgál egy tûzszerész a Hongkongi Mûszaki Egyetem épületében 2019. november 28-án, amelyben napokon át diákok barikádozták el magukat. Donald Trump amerikai elnök az elõzõ napon aláírta a hongkongi tüntetõket támogató törvényt annak ellenére, hogy Kína erõteljesen tiltakozott ez ellen. MTI/EPA/Jerome Favre Fotó: Jerome Favre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség képviselője elmondta, hogy 

az incidenseket a térfigyelő kamerák, valamint a követség épületének közelében folyamatosan szolgálatot teljesítő rendőrök rögzítették.

A szóvivő szerint senki sem sérült meg, az épület falán tűz és füst nyomai látszottak. Az ügyben vizsgálat indult – tette hozzá.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Jerome Favre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.