Óriásdaru ütött agyon egy embert Floridában + videó

Egy ember meghalt, többen megsérültek egy balesetben a floridai Fort Lauderdale-ben. Egy óriásdaru darabja zuhant egy hídra.

2024. 04. 05. 7:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy felhőkarcoló építése során az óriásdaru magasságának növelésére előkészített fémszerkezet elszabadult és lezuhant – számol be róla az ABC amerikai hírtelevízió. A hatalmas fémdarab egy hídra zuhant, amelyen legalább két autót és magát a hidat is megrongálta.

Éppen a Harmadik sugárút hídon haladtam át, amikor valamiféle összenyomódást éreztem, felnéztem, és láttam, hogy egy nagy, hatalmas kék fémdarab jön lefelé, és rátapostam a fékre, majd az autóm elejének ütközött. Olyan volt, mintha lassított felvétel lett volna, aztán az a fémdarab a felpattant a levegőbe, jobbra fordult, és egy másik autón landolt.

– idézi az egyik gépkocsi vezetőjét, Mark Cerezint a CBS amerikai hírtelevízió tudósítása.

A balesetben egy ember meghalt, két sérültet kórházba kellett szállítani. Egy harmadik személyt a helyszínen láttak el a mentők.

Az incidens miatt mind a közúti, mind a vízi közlekedést le kellett állítani a forgalmas belvárosban. A baleset okát a munkavédelmi hatóságok vizsgálják.

Borítókép: Óriásdaruk (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.