Sikertelen volt a brüsszeli zsarolás

Orbán Balázs: Nem akarják eltűrni a nemzeti szuverenitás mellett kiálló, migrációellenes és békepárti európai hangokat.

Forrás: Facebook2024. 04. 16. 11:25
orbánbalázs, Orbán Balázs (Forrás: Facebook / Orbán Balázs)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brüsszeli baloldal, városvezetés és radikális baloldali aktivisták közösen megpróbálták ellehetetleníteni a nemzeti konzervatívok találkozóját – írta közösségi oldalán Orbán Balázs.

A miniszterelnök politikai igazgatója a Facebookon közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott:

Nem akarják eltűrni a nemzeti szuverenitás mellett kiálló, migrációellenes és békepárti európai hangokat. Fenyegették, zsarolták a konferencia nemzetközi szervezőit, többször is, de végső soron sikertelenül.

Kiemelte: a konferencia óriási érdeklődés mellett kezdődött meg, a szólásszabadság győzni fog. De a tanulság a napnál is világosabb: 

Brüsszelben tűrhetetlen állapotok vannak, változás kell, és azt csak a nemzeti konzervatív erők szövetsége és választási győzelme tudja elhozni!

Borítókép: Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Forrás: Facebook/Orbán Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.