Szánthó Miklós: Sikerült létrehozni az antiglobalista erők globális koalícióját

– A hazai CPAC nem pusztán az Alapjogokért Központ, hanem az egész magyar jobboldal közös, nagy nemzetközi sikere. Éppen ezért ez a rendezvény egy hub: a nemzeti, jobboldali erők nemzetközi találkozási és összekapcsolódási pontja – mondta Szánthó Miklós főszervező, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Hozzátette, szerinte az idei eseménnyel sikerült létrehozni az antiglobalista erők globális koalícióját.

2024. 04. 29. 20:34
Cpac
Szánthó Miklós Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A liberális woke-propaganda epeömlése jó bizonyítéka annak, hogy egy minden eddiginél nagyobb, ütősebb és sikeresebb CPAC Hungaryn vagyunk túl. 

Ami nagyon idegesíti a baloldalt, hogy beérett több év munkája, és létrejött a nemzeti erők nemzetközi szövetsége, a Wokebusters” 

fogalmazott Szánthó Miklós főszervező az Origónak adott interjúban. 

Az Alapjogokért Központ főigazgatója beszélt arról is, hogy 

A CPAC Hungary földrajzi és politikai értelemben is »bebizonyította«, hogy Budapest nem Brüsszel: az előadóterembe nem azért nem jöhettek be többen, mert a rendőrség le akarta volna zárni a rendezvényt, hanem, mert telt ház volt, mert akkora volt a túljelentkezés

– fogalmazott, utalva a nemrégiben Brüsszelben megrendezésre került NatCon konferenciára, amelyet mindenféle módszerrel próbáltak ellehetetleníteni.

Szánthó Miklós kiemelte, a hazai CPAC nem pusztán az Alapjogokért Központ, hanem az egész magyar jobboldal közös nagy nemzetközi sikere. Éppen ezért ez a rendezvény egy hub: a nemzeti, jobboldali erők nemzetközi találkozási és összekapcsolódási pontja. Ráadásul mivel ez már a harmadik CPAC Budapesten, egyértelműen kirajzolódott az együttműködés politikai kerete: Isten, haza, család. 

A CPAC Hungaryre összegyűlő magyar és külföldi politikusok hisznek a teremtett rendben, a nemzetek szabadságában és abban, hogy határainkat és családjainkat meg kell védenünk, biztonságban kell tudnunk. A biztonság garanciája pedig a béke. Ami pedig mindezt fenyegeti, az az ultraliberális baloldali woke-ideológia.

A Szánthó Miklóssal készült interjút teljes terjedelmében az Origón olvashatják

Borítókép: Szánthó Miklós (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.