Az orosz mesterlövész elárulta, hogyan gyilkolt ukrán katonákat + videó

Orosz jelentések szerint mintegy 1500 méterről lőtte le az orosz mesterlövész az ukrán katonákat a háborúban.

2024. 05. 02. 5:21
A mesterlövészek akár több ezer méteres távolságból is képesek katonákat ölni az orosz–ukrán háborúban (Fotó: Anadolu via AFP/Wolfgang Schwan)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre megrázóbb videók kerülnek ki az internetre az orosz–ukrán háborúból. Az alábbi felvételen egy orosz mesterlövész nyilatkozik arról, hogyan gyilkolt meg több ukrán katonát egy éles bevetésen a háborúban. Burjátföldről érkező ejtőernyős mesterlövészek likvidáltak egy ötfős ukrán katonákból álló csoportot, az oroszok szerint ez látható a videóban.

Az orosz mesterlövész a célkeresztjén keresztül észrevette, hogy az Ukrán Fegyveres Erők gyalogosainak egy csoportja megjelent a közeli erdő szélén, majd habozás nélkül tüzet nyitott. A jelentés szerint mintegy 1500 méterre voltak tőle az ukrán katonák. Az orosz katona azt is megmutatta, hogyan készülnek fel a halálos lövésre és elárulta, hogy nem szabad gondolkozniuk.

Borítókép: A mesterlövészek akár több ezer méteres távolságból is képesek katonákat ölni az orosz–ukrán háborúban (Fotó: Anadolu via AFP/Wolfgang Schwan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.