Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Biden megint nem bírta nyitva tartani a szemét + videó

Ismét elaludt Joe Biden amerikai elnök egy hivatalos kötelezettsége közben. Ezúttal védelmi minisztere, Lloyd Austin emlékezet napi beszédét nem bírta ébren végighallgatni, ami komoly visszatetszést váltott ki az amerikai polgárok között.

2024. 05. 28. 9:00
Joe Biden amerikai elnök
Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/UPI pool/Bonnie Cash)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elaludt Joe Biden amerikai elnök Lloyd Austin védelmi miniszter beszéde alatt a Washingtonban tartott emlékezet napi ünnepségen.

Az esetről készült felvétel bejárta az internetet, és felháborította az amerikaiakat, akik egyre inkább megkérdőjelezik idős államfőjük alkalmasságát.

Gusztustalan

− írta az egyik kommentelő.

Nem ez az első eset, amikor a 81 éves Biden egyszerűen elalszik egy hivatalos kötelezettsége közben. Az egyik legdurvább ilyen eset tavaly történt, amikor Hszi Csin-ping kínai államfő sajtótájékoztatója alatt nem bírt ébren maradni.

Hasonló eset történt a 2021-es klímacsúcson is.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/UPI pool/Bonnie Cash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.