Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Menczer Tamás: Aki békét akar, az Orbán Viktor mellé áll

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint meg kell védenie Magyarországnak a békepárti pozíciót, de ehhez a magyar embereknek is június 9-én világos igent kell mondani a békére.

2024. 05. 28. 12:04
Fotó: Facebook/ Menczer Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közösségi oldalára feltett videóban Menczer Tamás arról beszélt, hogy:

A németek egyértelműen kötelező sorkatonaságot akarnak. Ezt mondja a védelmi miniszter, ezt mondja Söder bajor miniszterelnök, aki azt mondta szó szerint, hogy egy mesterterv kell a kötelező sorkatonaság visszaállítására.

Írásban is lefektették ezt, mert volt egy állásfoglalás, amit alá is írtak, és Manfred Weber német politikus, az Európai Néppárt vezetője pedig már európai dimenzióban akar kötelező sorkatonaságot, ott van feketén-fehéren, és más német politikusok, tartományi miniszterelnökök, pártokon átívelően mondják azt, hogy a kötelező sorkatonaságot a nőkre is ki kell terjeszteni, mert ez így igazságos.

– folytatta Menczer Tamás.

Tehát a helyzet rendkívül súlyos, és nagyon fontosnak gondolom – és már csak két hét van a választásig –, hogy Magyarország védelme, a mi békénk védelme, az nem egy lezárt folyamat.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, fontos, hogy mindenki pontosan értse, a kormány háborúellenes álláspontjának rendszeres kifejtése önmagában nem elég.

A védelmünket, a békénket folyamatosan meg kell védeni a miniszterelnöknek tárgyalásról tárgyalásra, megbeszélésről megbeszélésre meg kell védenie Magyarország békéjét és a békepárti pozíciót, és ez csak akkor megy, hogyha a magyar emberek június 9-én világos igent mondanak a békére, és odaállnak Orbán Viktor mellé.

– összegezte Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook/ Menczer Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.