Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Négy lányt késeltek meg egy massachusettsi moziban, és úgy tűnik, hogy ez összefügg egy másik késeléssel

Őrizetbe vettek egy gyanúsítottat, aki a gyanú szerint négy – 9 és 17 év közötti – lányt késelt meg egy massachusettsi moziban, egy másik, ezzel összefüggő késelés történt egy gyorsétteremben is – közölték a hatóságok szombaton. A két támadás körülbelül egy óra különbséggel történt és úgy tűnik, hogy a bűncselekmények összefüggnek – közölte a braintree-i rendőrség.

Forrás: CNN2024. 05. 26. 12:31
Illusztráció
Illsuztráció Forrás: Pixabay / https://www.pexels.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négy lányt szombat este 6 óra körül szúrták le figyelmeztetés nélkül egy braintree-i AMC moziban, a braintree-i rendőrség közleménye szerint.

A támadás után a férfi kirohant a színházból, és egy járművel távozott

– tették hozzá.

A lányokat bostoni kórházakba szállították sérüléseik ellátására. A hatóságok szerint mind a négy áldozat várhatóan életben marad.

A rendőrség felfedezte, hogy a támadó egy fekete terepjáróban hagyta el a helyszínt, és a videofelvételek lehetővé tették a hatóságoknak, hogy leolvassák a rendszámtáblát – áll a közleményben. A leírásnak megfelelő jármű állítólag hasonló támadásban vett részt Plymouthban, amely Braintree-től mintegy harmincperces autóútra délre található – közölte a rendőrség.

Körülbelül egy órával az első támadás után a rendőrséget egy plymouthi McDonald’s-nál történt késeléshez hívták ki, a massachusettsi állami rendőrség sajtóközleménye szerint. Egy 21 éves nőt és egy 29 éves férfit megkéseltek, akiket nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az előzetes vizsgálat szerint valószínűleg összefüggés van egy korábbi, egy braintree-i moziban történt incidenssel, amelynek következtében négy fiatalkorú nem életveszélyes sérüléseket szenvedett

– közölte az állami rendőrség.

A massachusettsi állami rendőrség üldözőbe vette a járművet. Az üldözés a rendőrség szerint Sandwichben, Plymouth-tól délre, mintegy 25 percnyi autóúton után balesetben végződött.

A gyanúsítottat, akit nem azonosítottak, egy környékbeli kórházban kezelik – közölte az állami rendőrség. A nyomozás továbbra is folyamatban van.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.