Trump szerint a Gestapóhoz hasonló a Biden-kormányzat

Egy zárt körű adományozói rendezvényen hasonlította Trump a Gestapóhoz a Biden-adminisztrációt, amikor az őt és támogatóit sújtó jogi problémákról beszélt.

Forrás: NBC News2024. 05. 05. 13:51
Supporters of Donald Trump wait near Mar-A-Lago Trump Residence for the Super Tuesday results
Donald Trump támogatója, Binh Vo a Mar-A-Lago Trump Residence közelében várja a szuperkeddi eredményeket Floridában, az Egyesült Államokban 2024. március 5-én. Fotó: Arturo Jimenez Forrás: Anadolu/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump a náci Németország titkosrendőrségéhez hasonlította Joe Biden elnök kormányát szombat délután egy zárt körű adományozói rendezvényen, írt erről a NBC News.

Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke és 2024-es elnökválasztás várományosa 2024. március 5-én részt vesz egy szuperkeddi választási éjszakai bulin a floridai Palm Beach-ben található Mar-a-Lago Clubban. (Fotó: AFP/CHANDAN KHANNA)
Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke és 2024-es elnökválasztás várományosa 2024. március 5-én részt vesz egy szuperkeddi választási éjszakai bulin a floridai Palm Beachben található Mar-a-Lago Clubban. (Fotó: AFP/Chandan Khanna)

A volt elnök megjegyzései akkor hangzottak el, amikor az ellene indított perekről beszélt, támadta az ügyekben eljáró ügyészeket, és fájlalta, hogy Arizonában nemrég vádat emeltek több korábbi vezető tanácsadója ellen is, valamint 11 úgynevezett hamis választó ellen még a 2020-as választásokról. 

Ezek az emberek egy Gestapo-kormányzatot vezetnek.

– mondta Trump egy hangfelvétel szerint, amelyet az NBC News rendelkezésére bocsátottak.

És ez az egyetlen dolog, amijük van. Úgy vélik, ez az egyetlen módja annak, hogy győzni tudjanak.

 

Trump szerint Biden „országunk történelmének legrosszabb elnöke. Durván inkompetens. Pokolian korrupt. Ő a mandzsúriai jelölt, hatalmas összegeket fogad el Kínától, Oroszországtól, Ukrajnától és sok más országtól. Ő egy csaló.”

A volt elnöknek korlátozott ideje volt kampányolni az ellene indított perek miatt, de azt mondta, nem hagyja, hogy jogi problémái túlságosan zavarják.

Ha az ember túl sokat törődik ezekkel, könnyen belefulladhat. És bizonyos értelemben engem ez nem érdekel, de az élet már csak ilyen

 – mondta az adományozók előtt Trump. 

Borítókép: Donald Trump támogatója, Binh Vo a Mar-A-Lago Trump Residence közelében várja a szuperkeddi eredményeket Floridában, az Egyesült Államokban 2024. március 5-én. (Fotó: Anadolu/AFP/Arturo Jimenez)



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.