Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Svájc

Elképesztő: több száz illegális migráns táborozik a repülőtéren + videó

Több száz illegális migráns, köztük egész családok táboroznak hetek óta egy bostoni repülőtéren.

2024. 06. 15. 17:31
Eagle Pass, 2023. szeptember 22.
Illegális bevándorlók gyalogolnak a texasi Eagle Passban 2023. szeptember 21-én, miután átkeltek Mexikóból a Rio Grande határfolyón. Mexikó és az Egyesült Államok között Eagle Pass az egyik legnépszerûbb átkelõfolyosó, ahol 2022 október óta 270 ezer illegális határátlépést regisztráltak a hatóságok. Az utóbbi napokban a folyami határon át naponta 300 ezer migráns próbál átjutni Texas államba.
MTI/EPA/Adam Davis
Fotó: Adam Davis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hónappal ezelőtt kezdtek érkeztek az első hírek arról, hogy illegális bevándorlók az Egyesült Államokban, a bostoni Logan repülőtéren keresnek menedéket. Most már folyamatosan több százan vannak ott, köztük egész családok.

A New York Post amerikai lap beszámolója szerint családok tömegei sorakoznak a poggyászkiadónál, bőröndökkel körülvéve, és takarókat használnak rögtönzött matracnak.

A repülőtér egyik képviselője azt mondta a Postnak, hogy óránként érkeznek illegális migránsok a reptérre, és hogy amint elszállítják őket menedékhelyekre, azonnal érkeznek újak.

Borítókép: Illegális bevándorlók gyalogolnak a texasi Eagle Passban 2023. szeptember 21-én, miután átkeltek Mexikóból a Rio Grande határfolyón. Mexikó és az Egyesült Államok között Eagle Pass az egyik legnépszerűbb átkelőfolyosó (Fotó: MTI/EPA/Adam Davis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.