Kettétört a repülőgép törzse

Ez igazán kemény landolás volt. Egy An–26-os kényszerleszállást hajtott végre, a személyzet két tagja és egy utas megsérült.

Forrás: Telegram2024. 06. 14. 18:02
Egy An-26-os kényszerleszállást hajtott végre a személyzet két tagja és egy utas megsérült.
Egy An-26-os kényszerleszállást hajtott végre a személyzet két tagja és egy utas megsérült. Forrás: Oroszországi Föderáció Ügyészsége
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három ember megsérült, amikor egy An–26-os repülőgép kényszerleszállást hajtott végre Jamalban, Szibériában. A 36 utassal és ötfős személyzettel utazó Utair repülőgép Sabettából érkezett, és leszállásra készült az Utrenny repülőterén. A földet érés kevesebb mint két kilométerrel a kifutópálya előtt történt. A sérültek között volt két pilóta és egy női utas is. 

Borítókép: Egy An–26-os kényszerleszállást hajtott végre, a személyzet két tagja és egy utas megsérült (Fotó: Oroszországi Föderáció Ügyészsége)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.