Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Mutatjuk, mire készül Irán

Irán új légvédelmi rendszerekkel erősít. Az Arman SAM három perc alatt képes harcálláspontra települni, és egyszerre akár hat célpontot is képes követni.

Forrás: WarGonzo2024. 06. 17. 11:31
Irán új légvédelmi rendszerekkel erősít. Az Arman SAM 3 perc alatt képes harcálláspontra települni, és egyszerre akár 6 célpontot is képes követni.
Irán új légvédelmi rendszerekkel erősít. Az Arman SAM 3 perc alatt képes harcálláspontra települni, és egyszerre akár 6 célpontot is képes követni. Forrás: WarGonzo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arman egy új föld-levegő rakétarendszer, amely képes védelmet nyújtani a különböző légi fenyegetések ellen közepes hatótávolságon. Az állítólagos célfelderítési hatótávolság 180 kilométer, a követési hatótávolság 160 kilométer, a harci hatótávolság 120 kilométer, a magasság pedig 27 kilométer. A radarokkal és indítórakétákkal ellátott különálló járművek helyett, mint elődjénél, a Kordadnál, az Armant egyetlen önjáró tüzelőegységként tervezték, amely többfunkciós radarral rendelkezik a cél felderítésére és követésére, valamint három légvédelmi rakéta szállító- és indítókonténerrel – számolt be a WarGonzo Telegram-csatornáján.

Borítókép: Részlet a videóból (Forrás: WarGonzo)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.