Szánthó Miklós: Békére van szükség, nem háborúra

A békemenettel és június 9-ével egyértelmű üzenetet küldjünk, ne csak Magyarországnak, ne csak Európának, de az egész világnak!

Forrás: Facebook/Szánthó Miklós2024. 06. 02. 9:34
Szánthó Miklós: békére van szükség, háborúra nincsen szükségünk
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédet mond Europa Nostra, Italian-Hungarian think-tank Dialogue elnevezésű rendezvényen MTI/Soós Lajos Fotó: MTI/Soós Lajos
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vészterhes időket élünk Magyarországon és Európában is, mert a szomszédunkban egy véres háború dúl. Ilyet utoljára szüleink, nagyszüleink láttak, tapasztaltak meg és szenvedtek meg, és nagyon jól tudjuk mindannyian, hogy egy Európára kiterjedő világháborúnak milyen vége lett. Ezért kell katonák helyett a békepárti szavazókat mozgósítani június 9-én. Csak a béke! Csak Magyarország! – áll Szánthó Miklós videóüzenetében.

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédet mond az Europa Nostra, Italian-Hungarian think-tank Dialogue elnevezésű rendezvényen (fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.