„Arra kérem Oroszországot, hogy adjon nekem menedékjogot, nem akarok részese lenni ennek a sz…rságnak”

„Az olimpia egyértelművé tette, hogy a keresztény nézőket nem látják szívesen.”

2024. 07. 27. 13:59
Olimpia megnyitó, Párizs, 2024
Forrás: Közösségi média
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angelo Giuliano egyenesen Oroszországtól kérne menedéket a show-t látva.

Franciaországnak hosszú történelme van a kozmopolitizmusban, amely az egyetemes civilizációra apellál: „Gyanítom azonban, hogy a világ nagy része kulturális dekadenciaként értelmezi a párizsi olimpián nyújtott teljesítményt” – írja Glenn Diesen. Majd miután kifejti elégedetlenségét, rögtön hozzáteszi, hogy „miközben ezt írom, rájövök, hogy talán már azzal is bűnös vagyok a gyűlöletben, hogy nem kommentálom dicsérettel ezt a kulturális jelenséget”. 

Colin Munro úgy kommentálta, hogy „Ez egy érdekes pont. A szexuális orientációk széles skálájával szembeni tolerancia nagyon nyílt megnyilvánulása szöges ellentétben áll a muszlim sportolók hidzsábjának betiltásával. Tolerancia nekem, de neked nem?”

– teszi fel a kérdést egy másik felhasználó.


 

Ki bojkottálja velem együtt az olimpiát? 

Ez nem az az olimpia, amire emlékszem, amikor felnőttem… Bojkottálom ezt a gonosz sz…rt! Te…? 


 

Volt, aki egyenesen a gonosz művének tekinti a párizsi megnyitót.


 

A 2024-es párizsi olimpia teljesen woke-disztopikus lett

 – írja Kyle Becker, majd hozzáteszi, hogy a megnyitóünnepség tele volt vallási jelképek transzgender kigúnyolásával. „Az olimpia egyértelművé tette, hogy a keresztény nézőket nem látják szívesen.”

Az olimpia az Utolsó vacsora meggyalázásával kezdődik… Jézus és apostolai helyébe egy elhízott nő és transzneműek lépnek. Mondtam, hogy ez szellemi háború. Ez soha nem a »toleranciáról és befogadásról« szólt. Ezek démonok, akik a Sátán imádatára akarnak kényszeríteni.

Teljesen felháborító látni, ahogy ezek a drag queenek és félmeztelen genderkultisták kisgyerekek körül táncolnak az olimpián, hogy az egész világ nézhesse őket. Ez nem csak amerikai probléma. Ez globális. És ha ez nem borzasztja el önöket, akkor nem figyelnek oda eléggé. 


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.