Elon Musk lerántotta a leplet a Kamala Harrisről áradozó médiáról

A milliárdos üzletember szerint azok, akik még pár hete arról beszéltek, hogy a bukott Bidennel minden rendben van, most Kamala Harrist dicsérik.

Forrás: X2024. 07. 24. 8:40
Milken Institute's Global Conference Held In Beverly Hills
Elon Musk 2024. május 6-án a kaliforniai Beverly Hillsben. (Fotó: Apu Gomes / GETTY IMAGES ÉSZAK-AMERIKA / Getty Images az AFP-n keresztül) Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keményen kiosztotta a médiát Elon Musk amerikai üzletember. Az X közösségi oldalon tett bejegyzésében emlékeztetett, hogy a most megbukott Joe Bidenről pár hete még azt állították, hogy nincs semmi gond vele.

Mint írta, körülbelül három héttel ezelőtt a média azt igyekezett bizonygatni, hogy Biden élesen gondolkodik, két napja pedig már arra kényszerítették, hogy lemondjon az elnökjelöltségről. A munkatársait nem is tájékoztatták erről.

Most azt mondják, hogy Kamala a legjobb

– zárta gondolatait a vállalkozó.

Mint arról lapunk korábban beszámolt, Kamala Harris elnökjelöltségét támogatja a Demokrata Párt jelölési joggal rendelkező delegáltjainak többsége, a bukott Joe Biden elnök is biztosította támogatásáról, de a Soros-birodalom örököse, Soros Alex is szinte azonnal jelezte a közösségi oldalán, hogy mellette áll.

Borítókép: Elon Musk 2024. május 6-án a kaliforniai Beverly Hillsben. (Fotó: Apu Gomes/Getty Images Észak-Amerika/Getty Images az AFP-n keresztül)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.