Lezuhant egy orosz katonai helikopter, mindenki meghalt

Lezuhant egy Mi–28-as helikopter rutinrepülés közben a kalugai régióban, a személyzet életét vesztette – közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium.

Forrás: MTI2024. 07. 25. 8:38
International Military-Technical Forum "Army 2022" in Moscow
Mi-28-as helikopter egy katonai gyakorlaton Moszkvában, Oroszországban 2022. augusztus 17-én. (Fotó: PAVEL PAVLOV / ANADOLU AGENCY / Anadolu az AFP-n keresztül) Fotó: Anadolu via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helikopter néptelen területen zuhant le, a földön pedig nem okozott kárt. A személyzet életét vesztette – tájékoztatott az esetről az orosz vezetés.

Az előzetes verzió szerint a helikopter műszaki hiba miatt zuhant le, írja az MTI.

Az orosz légierő vizsgálóbizottságot küldött a baleset helyszínére.

Korábban a régió kormányzója, Vlagyiszlav Sapsa arról számolt be, hogy a helikopter a Zsidrai járásban zuhant le, a helyszínre mentőegységet küldtek.

Borítókép: Mi–28-as helikopter egy katonai gyakorlaton Moszkvában, Oroszországban 2022. augusztus 17-én (Fotó: Anadolu Agency/Anadolu via AFP/Pavel Pavlov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.