Medvegyev szerint Trump már nyert

Donald Trump győzelmét jósolja a merénylet után a volt orosz elnök a novemberi elnökválasztáson. Dmitrij Medvegyev szerint azonban ehhez egy feltételnek teljesülnie kell.

2024. 07. 15. 12:57
Borítókép: Oroszország korábbi elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának alelnöke, Dmitrij Medvegyev (B) 2023. július 14-én a szibériai Orenburg város melletti Tockij katonai gyakorlóterre látogatott. (Fotó: Jekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dmitrij Medvegyev, a Vlagyimir Putyinnal szoros kapcsolatban álló volt orosz elnök azt jósolta, hogy a merényletet követően Donald Trump nyerheti meg a novemberi amerikai elnökválasztást. Erről az X közösségi oldalon tett bejegyzést a kemény beszólásairól is elhíresült orosz politikus.

A Szputnyik orosz állami ügynökség által terjesztett képen Dmitrij Medvegyev, Oroszország egykori elnöke, aki jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának alelnöke, beszédet mond egy koncerten 2024. március 12-én. (Fotó: Jekaterina SHTUKINA / POOL / AFP)
Dmitrij Medvegyev, Oroszország egykori elnöke, aki jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának alelnöke, beszédet mond egy koncerten 2024. március 12-én (Fotó: Jekaterina Shtukina/Szputnyik/AFP)

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese egy Trumpról készült fotót osztott meg, s úgy fogalmazott

Most már nyert. Ha nem gyilkolják meg

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Donald Trumpra a pennsylvaniai Butlerben tartott kampánygyűlésen lőtt rá egy húszéves férfi. A merénylő több lövést is leadott a volt elnökre, aki csak könnyebben sebesült meg, a jobb fülét horzsolta egy lövedék. Egy másik ember viszont életét vesztette a támadásban, és ketten életveszélyesen megsebesültek. A támadóval a helyszínen végeztek a hatóságok.

Borítókép: Oroszország korábbi elnöke, jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának alelnöke, Dmitrij Medvegyev (B) 2023. július 14-én a szibériai Orenburg város melletti Tockij katonai gyakorlóterre látogatott (Fotó: Jekaterina Shtukina/Szputnyik/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.