Csattanós választ küldött Kamala Harrisnek Donald Trump alelnökjelöltje + videó

J. D. Vance szenátor, republikánus alelnökjelölt gyorstalpaló tanfolyamot tartott Kamala Harris alelnöknek a lojalitásról, miután a demokrata politikus megkérdőjelezte az ő és Donald Trump elnökjelölt lojalitását. Vance azt üzente neki, hogy nézzen a tükörbe, hogy lássa, ki a hűtlen.

2024. 08. 04. 19:23
J.D. Vance szenátor, Donald Trump alelnökjelöltje (Fotó: AFP/Getty Images/Joe Raedle)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Georgia állambeli Atlantában tartott szombati nagygyűlésén J.D. Vance csípős megjegyezésekkel reagált Kamala Harris demokrata elnökjelölt korábbi beszédére, amelyben a nyitott határokról, az illegális bevándorlásról és a gazdaságról beszélt.

Tudjuk kezelni a demokraták és a média kitalált támadásait, mert már hozzászoktunk. De van valami, amit nem tudok megemészteni Kamala Harrisszel kapcsolatban: van képe megkérdőjelezni az ország iránti hűségünket

– mondta Vance a gyűlésen, aki az első tengerészgyalogos alelnökjelölt, majd felsorolta a legfontosabb területeket, ahol radikális változásra van szükség..

Nos, itt van, amit Trump elnök és én hiszünk a lojalitásról. Az ország iránti hűséget a határaink lezárása jelenti, nem pedig megnyitása. A hűség az élet megfizethetőbbé tételét jelenti, nem pedig inflációt okoz. A hűség az, hogy megvédjük az orvosi ellátási rendszert az amerikai állampolgárok számára, nem pedig az, hogy csődbe juttatjuk az illegális migránsok miatt. A hűség az, hogy meglőnek valakit az országért – amit Donald Trump is megtett. Kamala Harris, ha a hűtlenség arcát akarja látni, nézzen a rohadt tükörbe

– fogalmazott Vance, aki arra utalt, hogy Kamala Harris a Fehér Házban töltött ideje alatt számos elnöki ügy élére állt. Joe Biden például megbízta, hogy vezesse azt az akciótervet, ami elvileg az illegális migrációs krízist enyhítette volna az ország déli határán – látva a mai állapotokat, ennek inkább az ellenkezője sikerült.

Amióta ugyanis a Biden–Harris páros elkezdte a közös munkát, illegális bevándorlók milliói jutottak be az ország területére, a legtöbb migráns semmilyen akadályba nem ütközött az átkelés során. Ezután hibás döntések sorával tovább súlyosbították a helyzetet, és kiderült, hogy iszlamista terroristák is beszivárogtak az országba, akiknek hamar nyoma veszett.

Azon túl, hogy az illegális bevándorlók rengeteg olyan betegséget behurcoltak az Egyesült Államokba, amelyeket évtizedek óta nem láttak, még az ember- és kábítószer-kereskedelem is megnőtt.

Borítókép: J.D. Vance szenátor, Donald Trump alelnökjelöltje (Fotó: AFP/Getty Images/Joe Raedle)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.