Párterápiára menet akarta megölni élettársát egy nő

Terapeuta helyett másképp akarta megoldani a kapcsolati problémáját egy nő.

2024. 08. 17. 17:21
Illusztráció
Illusztráció Fotó: NurPhoto via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai sajtó számolt be arról, hogy egy harmincéves nő, Veronica Roleen Gast a minnesotai Fergus Falls városában autójával párterápiás kezelésre tartott a barátjával, amikor veszekedni kezdtek. Később derült ki, hogy a férfi azt javasolta a párjának, hogy tartsanak szünetet a kapcsolatukban, mert az nem működik a folytonos feszültség miatt. A rendőrségi jelentésben az áll, hogy a nő ekkor elvesztette a türelmét, megállította az autót a forgalom kellős közepén, és követelte, hogy a barátja szálljon ki a kocsiból.

A szemtanúk arról számoltak be, hogy amikor a férfi kiszállt és elindult a járda felé, a nő padlógázzal elütötte őt, majd továbbhajtott, végül néhány tíz méterrel később állt meg.

A férfi a szélvédőnek csapódott, majd a motorháztetőn landolt, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A nő később beismerte, hogy elgázolta a férfit, de azzal védekezett, hogy érzékeny pillanatában történt mindez, és figyelmetlen volt. A nő azt is elmondta, hogy sokkos állapotba került, ezért hajtott tovább és hagyta cserben az elgázolt barátját. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.