Újabb migránsgyilkosság történt Spanyolországban + videó

Marokkói fiatalok ütötték le egy bottal, hogy ellopják a mobiltelefonját.

2024. 08. 08. 5:27
Naponta százával érkeznek az illegális migránsok Spanyolországba (Fotó: AFP/Desiree Martin)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy férfi, akit afrikai migránsok támadtak meg Spanyolországban. A lakók felvételein jól látható, illetve a katalán rendőrség, a Mossos is megerősítette, hogy marokkói fiatalokból állt az a csapat, akik vasárnap támadtak rá egy férfira Badalona egyik lakónegyedében, hogy ellopják a mobiltelefonját. Egy bottal ütötték le, amitől a férfi azonnal eszméletét vesztette. 

Néhány környékbeli futott oda, hogy együtt megpróbálják feltartóztatni a támadókat, amiből egy kisebb tömegverekedés alakult ki. A kiérkező rendőrök végül már csak az áldozatot találták a helyszínen, akit a náluk lévő defibrillátorral még újra tudtak éleszteni és kórházba szállítottak, de a fejsérülése annyira súlyos volt, hogy másnap életét vesztette.

A katalán rendőrség tájékoztatása szerint a tragédiával végződött támadásban legalább három marokkói férfi vett részt, közülük kettőt már le tudtak tartóztatni, a harmadikat még keresik. A bűnügyi nyomozó osztály megkezdte a történtek alapos kivizsgálását és titkosította az ügy aktáját. 

Borítókép: Naponta százával érkeznek az illegális migránsok Spanyolországba (Fotó: AFP/Desiree Martin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.