„Egy csúnya, öreg, kövér tehén vagy” – felháborító levelekkel gerjeszti a népharagot a rejtélyes ismeretlen egy kis faluban

A helyiek küzdenének ellene.

Forrás: Metro2024. 09. 24. 14:49
English,Village,And,Countryside,Scene
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valaki személyeskedő, obszcén leveleket küldözget az észak-yorkshire-i Shiptonthorp nevű falu lakóinak immár két éve, és bár a rendőrség tud róla, egyelőre nem tudnak mit tenni az ügyben, ugyanis az író kilétét még mindig rejtély lengi körül – írja a Metro

Az egyik levélben azt írta a címzettnek, hogy 

mindenki egyetért azzal, hogy a pokolban kell rothadnod.

Hozzáfűzi azt is, reméli, hogy a levél olvasója hamarosan rákos lesz. A leveleket fehér papírra nyomtatják, és a szokásos fehér borítékban postázzák. Nemrég a helyiek létrehoztak egy Facebook-csoportot, amelyben megosztják egymással az üzeneteket. 

Egy csúnya, öreg, kövér tehén vagy, a legtöbben felháborítónak gondolnak

– eképpen fogalmazott egy másik lakosnak. Az esetet egyébként már többen is jelentették a rendőrségen, így nyomozást indítottak és a köztéri kamerák felvételeit is megnézték. Az első leveleket 2022-ben küldték ki a helyi önkormányzati képviselőknek, és azóta egyre többen jelezték, hogy nekik is címeztek néhány hasonló levelet. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.