A Millió rózsaszál énekesnőjének milliárdokat érő villája vevőre talált

Alla Pugacsova, a legendás orosz énekesnő moszkvai agglomerációban található luxusvillájára vevő jelentkezett. A Millió rózsaszál énekesnőjének Szolnyecsnogorszk városában lévő ingatlanért 125 millió rubelt (kb. 1,3 milliárd forintot) kérnek, de a vevő még alkudozik az árról.

2024. 09. 21. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképzelhető, hogy a primadonnának, aki a többek közt a Millió rózsaszál által lett sztár, személyesen kell Oroszországba utaznia az adásvételi szerződés aláírásához – áll a Kommerszant Telegram csatornáján.

Borisz Jelcin orosz elnök és a híres orosz popsztárt, Alla Pugacsova, aki megkapta a Hazáért Érdemrendet a Kremlben 1999. április 15-én. A kitüntetést a Millió rózsaszál énekesnője, aki egyben Oroszország legnépszerűbb előadója is volt, 50. születésnapja alkalmából érdemelte ki. Fotó: AFP
Borisz Jelcin orosz elnök és a híres orosz popsztár, Alla Pugacsova, aki megkapta a Hazáért Érdemrendet a Kremlben 1999. április 15-én. A kitüntetést a Millió rózsaszál énekesnője, aki egyben Oroszország legnépszerűbb előadója is volt, 50. születésnapja alkalmából érdemelte ki (Fotó: AFP)

Így lesznek a Millió rózsaszálból milliárdok

A 760 négyzetméteres, négyszintes villa nyolcezer négyzetméteres telken fekszik, saját vízparttal. Az ingatlannak olyan luxus felszereltsége van, mint moziterem, úszómedence szaunával, kandallók, bár és lift.

Pugacsova, aki 74 éves, az orosz popzene egyik legismertebb alakja, karrierje több mint öt évtizedet ölel fel. Az énekesnő az utóbbi időben többször is botrányt kavart politikai nyilatkozataival. 2022-ben nyíltan bírálta az Ukrajna elleni orosz inváziót, ami miatt hazájában sokan elfordultak tőle. Ezt követően Pugacsova családjával együtt Izraelbe költözött, bár tagadta, hogy emigrált volna.

Az énekesnő magánélete is gyakran került a címlapokra. Ötször házasodott, jelenlegi férje, Makszim Galkin 27 évvel fiatalabb nála. Pugacsova korábban azzal keltett feltűnést, hogy béranyát fogadott, így 64 évesen ikreinek adott életet.

A villa eladása újabb fejezetet nyithat az énekesnő viharos életében, és sokakban felmerül a kérdés, vajon ez végleges szakítást jelent-e Oroszországgal, vagy esetleg a visszatérését készíti elő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.