„Dobrev Klára megemlékezésnek álcázott ízléstelen poltikai akciót szervez az Európai Parlamentben”

„A magyar ellenzék Dobrev Klára vezetésével vérlázító provokációra készül az 1956-os forradalom évfordulóján. Megint hazudnak reggel, éjjel meg este” – írta a Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

2024. 10. 22. 20:53
Dobrev Klára Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Dobrev Klára megemlékezésnek álcázott ízléstelen poltikai akciót szervez az Európai Parlamentben. Az a Dobrev Klára, aki családjának a kezéhez ‘56-osok vére tapad” – írta a közösségi oldalán Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője emlékeztetett:

Az a Dobrev Klára emberkedik, akinek a nagyapja kommunista pártvezetőként irányította az 1956 utáni megtorlásokat. A bolsevik terrort, amiben sok száz magyar forradalmárt végeztek ki, ezreket pedig bebörtönöztek.

Hozzátette: „Az a Dobrev Klára akciózik most, aki nagyapjának a kommunista pártállami rendőrsége 1988-ban durva rendőrtámadást vezényelt az antikommunista ellenzék, köztük a Fidesz alapítói ellen, mert szabadon akartunk megemlékezni 1956 emlékéről és az 56-os mártírokról. A Dobrev nagypapa rendszerének brutális rendőrattakjában Orbán Viktort is megverték és le is tartóztatták.”

Az a Dobrev Klára akar most 1956-ról megemlékezni, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc 2006-ban miniszterelnökként a súlyos hazugságai miatt ellene tüntető magyar polgárokra durva és törvénytelen rendőrattakot vezényelt, egész egyszerűen a saját honfitársaira lövetett

– emlékeztetett Deutsch Tamás, és hozzátette, Dobrev Klára és az általa vezetett magyar ellenzék most az 56-os nemzeti ügyünket a Gyurcsányékra jellemző arcátlan hazugságokra építve napi pártpolitikai csatározásra akarja felhasználni.

Az egész gyomorforgató és felháborító, minden jóérzésű magyar polgár nevében visszautasítom!

– zárta a bejegyzését az EP-képviselő.  

 

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.