A szólásszabadságot fenyegeti, ami jelenleg a világban zajlik

Nigel Farage: Ott tartunk, hogy ha kritizálod a BLM-et, akkor már egyből ellenzed az egyenlőséget is.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 06. 17. 13:24
FARAGE, Nigel
Brüsszel, 2020. január 29. Nigel Farage, a legradikálisabb EU-ellenes brit politikai erõ, a Brexit Párt alapító vezetõje beszél egy médiakonferencián az Európai Parlamentben, Brüsszelben 2020. január 29-én. Az Egyesült Királyság január 31-én, közép-európai idõ szerint éjfélkor kilép az Európai Unióból. MTI/EPA/Olivier Hoslet Fotó: Olivier Hoslet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szólásszabadságot fenyegeti, ami jelenleg a világban zajlik, mondta a Breitbartnak adott interjújában Nigel Farage, a Brexit párt elnöke – írja a V4NA Hírügynökség.

„Soha életemben nem láttam még, hogy az emberek ennyire féljenek attól, hogy kimondják vagy közvetítsék azt, amit gondolnak. Ez igazán nyugtalanító” – fogalmazott Nigel Farage, a Brexit párt elnöke a Breitbartnak adott interjújában.

Farage elmondta, hogy a Black Lives Matter mozgalom egy radikális szervezet, ami egy szimpatikus név mögé bújt, de arra használta ezt a címet, hogy bárkit rasszistának bélyegezzen, aki ellenkezni merészel a „keményvonalas baloldali nézeteivel”.

„A világ egy veszélyes és kellemetlen hely lesz”
Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet

„Ott tartunk, hogyha kritizálod a Black Lives Mattert, akkor már egyből ellenzed az egyenlőséget is, és úgy gondolod, hogy léteznie kell egy nagy faji szakadéknak” – fogalmazott a politikus. Hozzátette, hogy ő nem olyan ember, aki kész ezt tolerálni és átadni a hatalmat a csőcseléknek.

Farage arról is beszélt, hogy a jelenleg a világban uralkodó káoszt nem George Floyd halála váltotta ki, hanem már régóta tervezik, és a szervezői csak a megfelelő alkalomra vártak. „Ha ilyen mértékben elveszítjük a szólásszabadságot, a világ egy veszélyes és kellemetlen hely lesz” – vélekedett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.