Amikor a bolha szellent

A Fideszt támadja a dán Konzervatív Néppárt(?)

Nagy Árpád
2020. 04. 01. 13:33
null
Print
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Örömködik ismét az ellenzéki média. Miután szerteszét kürtölték a világba, hogy itt mekkora diktatúra lett hétfő óta, amellett, hogy a nemzetközi balliberális visítókórus rácsatlakozott a tényekkel alátámaszthatatlan diktatúrázásra, egy dán társaság most szintet lépett, méreteihez képest irtózatosat ugrott volna.

Mint egy bolha.

A Fidesszel nem túlontúl barátságos Weberhez és Tuskhoz írtak levelet, amelyben a világ jelenlegi legkomolyabb problémájával foglalkoznak – az 5 milliós Dániában 90 halottja van a járványnak –, azzal, hogy a legsikeresebb tagpártját zárja ki önmagából az EPP.

Ezt az a Det Konservative Folkeparti (Dán Konzervatív Néppárt) sürgeti, amely Dániában alig ugrotta meg választáson az EPP-be jutási küszöböt, és kőkemény 1 képviselőt delegál a több mint 750 fős parlamentbe.

Szokták volt mondani, hogy annak a bizonyos szélnek nem a hangja, hanem a szaga a lényeges. Ez a szag a hazai balliberális médiában áttörte az ingerküszöböt, kérdés, hogy Weber úr ez esetben (is) Ignatieff CEU rektor úrhoz szalad-e majd tanácsért, vagy helyén kezeli azt, hogy a bolha szellentett éppen.

U.i.: Mi sem lehetne természetesebb, mint az, hogy a hazai ballib médiában „elfelejtik” azt az apróságot leírni, hogy mekkora súlya van ennek a konzervatív(?) „néppártnak”.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.