Az Egyesült Államokban összeütközött két repülőgép, nyolcan meghaltak

Összeütközött két repülőgép vasárnap az Egyesült Államokban lévő Coeur d’Alene-tónál, első jelentések szerint nyolcan meghalhattak – közölték Idaho állam helyi hatóságai.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 07. 06. 11:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szemtanúk szerint a légi járművek balesete Powderhorn Bay közelében történt. A Kootenai megye seriffhivatalának értesülése szerint a gépen a pilótákon kívül hatan utazhattak, de az adatot egyelőre még nem ellenőrizték. A gépekből már kiemeltek két holttestet, de még nem azonosították őket. A helyszínre számos szolgálat mentőalakulata vonult ki. A seriff hivatalának tájékoztatása szerint nincs túlélője az esetnek.

Egy szemtanú egy helyi lapnak elmondta: azt látta, hogy a mintegy hatvanméteres magasságban haladó repülőgépnek felrobbanhatott a hajtóműve. Egy másik szemtanú, aki maga is pilóta, úgy látta, hogy a víz felett mintegy kétszáz méteres magasságban „elég gyorsan” haladt két egymotoros repülőgép, amikor összeütköztek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.