Tűzfalcsoport: Soros emberei több millió forintot költenek el Tarlós lejáratására

A Blogstar oldal szerint a tőzsdespekuláns egyik legismertebb katonája, Gulyás Márton. Ő működtet a kommunista fegyveres szabadcsapatokról elnevezett Partizán névre hallgató oldalakat.

Forrás: Tűzfalcsoport2019. 10. 09. 15:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György magyarországi divíziója már jóval a választási kampány előtt aktivizálta magát, és pénzt, energiát, nem kímélve mindent megtesznek a nemzeti konzervatív jelöltek lejáratása érdekében – írja legfrissebb cikkében a Tűzfalcsoport Blogstar oldal.

A Tűzfalcsoport a választások előtt nem sokkal megvizsgálta, hogy az ismert sorosista szervezetek, személyek, lapok mennyit költöttek az elmúlt időszakban a baloldali-liberális jelöltek népszerűsítésére, illetve a fideszes politikusok hiteltelenítésére. A szám megdöbbentő. Ha összefüggéseiben nézzük a történeteket, akkor megállapíthatjuk, hogy a választások előtt működébe lépett egy olyan, külföldről pénzelt gőzhenger, amely több millió forintot fordított arra, hogy városvezetőket, családapákat, megbecsült politikusokat lejárasson, megbélyegezzen és hogy hiteltelenítsen.

Soros egyik legismertebb katonája, Gulyás Márton. Ő működtet a kommunista fegyveres szabadcsapatokról elnevezett Partizán névre hallgató videómegosztó és Facebook-oldalakat.

A portál cikke szerint egyértelműen megállapítható, hogy igazán nagy aktivitás mindig választások közeledtével érzékelhető a felületeken. Az oldal társadalmi kérdésekről, választásokról vagy politikáról szóló hirdetések tömkelegét tette közzé.

A Tűzfalcsoport megállapítása szerint Gulyás Mártonék legfőbb célja Tarlós megbuktatása, és a baloldali liberális jelöltek propagálása. Nem riad vissza a karraktergyilkosságoktól sem, amelyektől minden jóérzésű ember felháborodik – írják.

A portál felidézi, hogy a regnáló főpolgármesterről egy több részes „dokumentumfilmet” is forgattak, amelyet epizódonként megközelítőleg 50 ezer forinttért hirdettek a közösségi médiában, de az egész Partizán eddig hivatalosan 2 300 000 forintot költött el fizetett hirdetésekre.

Az írás kitér arra is, hogy számításaik szerint a valós költés sokkal nagyobb lehet, annál, mint amit a Facebook feltűntet. A Gulyásék által politikai propagandára fordított összeg akár a duplája, vagy a triplája is lehet a nyilvános adatnak.

Mindezt tudomásuk szerint egy olyan személy költötte el, akinek Krétakör Alapítványát korábban alaposan kitömte Soros György.

A korábbi évek beszámolóiból az derül ki, hogy tavaly is kaptak támogatást Sorostól – olvasható a cikkben.

A Tűzfalcsoport oldalán megtalálható dokumentumok szerint a magánszemélyek adó 1% felajánlásából 2018-ban csak 75 000 forint folyt be a Krétakörhöz.

A cikk szerint ez jól mutatja, hogy mekkora a valós társadalmi támogatottsága „Sorosék bábszínházának”.

A másik szervezet, amely aktivizálta magát, az aHang.

A Tűzfalcsoport úgy tudja, hogy ők is Gulyás Mártonhoz köthetőek, a baloldali előválasztás leszervezéséért voltak a felelősek. Alapvetően baloldali témákat hirdetnek, de tőlük sem áll távol egy kis jobboldali karraktergyilkosság. Létük eleme Tarlós István hiteltelenítése, és a baloldali jelöltek népszerűsítése.

Politikai propagandára eddig megközelítőleg 700 ezer forintot költöttek el – olvasható a Tűzfalcsoport cikkében, mely teljes terjedelmében a portálon megtekinthető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.