Martin Schulz felháborodott: Ez Orbán győzelme!

A német szociáldemokraták korábbi bukott vezetője nagyon rossz véleménnyel van a visegrádi négyek jelöltjéről, Ursula von der Leyenről, aki szerinte a leggyengébb német miniszter, éppen ezért ellenzi, hogy ő legyen az Európai Bizottság elnöke.

Magyar Nemzet Online
Forrás: SPIEGEL2019. 07. 02. 17:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, a német védelmi minisztert, Ursula von der Leyent potenciális esélyesként emlegetik az Európai Bizottság elnöki tisztségére.

A visegrádi négyek által is elfogadhatónak tartott jelölttel szemben erős kritikát fogalmazott meg az a Martin Schulz, akinek regnálása alatt soha nem látott mélyrepülést vittek véghez a német szocialisták.

A Spiegel szerint Schulz egyenesen úgy fogalmazott, hogy Ursula von der Leyen jelölése „Orbán Viktor és a kelet-európaiak győzelme”. Schulz amiatt is kesergett, hogy megakadályozták a szocialista Timmermans jelöltségét, aki szerinte „a jogállamiságot képviseli”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.