Olaszországban kötelezővé tennék a genderideológia oktatását

Olaszországban büntetnék azokat a szülőket, akik nem engednék el gyermekeiket az iskolákban tartott gender-programokra. Egy új törvényjavaslat értelmében még az is bűncselekmény lehet, ha valaki a hagyományos családmodell mellett érvel. A törvénytervezet ellen Rómában tüntettek. Az olasz fővárosból Jánosi Dalma tudósított.

Forrás: Hír TV2020. 10. 18. 8:54
null
Belgrád, 2017. szeptember 17. A belgrádi melegfelvonulás résztvevõi 2017. szeptember 17-én. (MTI/EPA/Andrej Cukic) Fotó: Andrej Cukic

Piazza del Popolo újra nagyszabású tüntetés színhelyévé vált, amelyet a genderideológia erőszakos terjesztése ellen és családok védelme érdekében hirdettek meg. A homofóbia és transzfóbia elleni törvénytervezet ellen demonstrálnak családvédő civil egyesületek, katolikus mozgalmak, illetve az olasz jobbközép politikusai.

A liberális baloldali Demokrata Pártnak egyelőre az azonos neműek házasságának jogerőre emelését sikerült elfogadtatnia. Már ez ellen is nagyszabású tiltakozásokat szerveztek. A genderideológia kötelező oktatásáról és a homoszexuális párok örökbe fogadásának engedélyezéséről azonban idáig nem született döntés. Ezt a folyamatot gyorsítaná fel az Alesandro Zan, Ivan Scalfarotti és Laura Boldrini baloldali és liberális képviselők, egyben LMBTQ-aktivisták nevéhez fűződő törvényjavaslat, amelyről a parlament a jövő héten vitázik.

Amennyiben a javaslatot megszavazzák, az új törvény alapján megbüntethetik azokat a szülőket, akik visszautasítják a genderideológia iskolai oktatását, és nem engedik meg, hogy gyermekeik részt vegyenek a homoszexualitás iskolai népszerűsítésén.

A törvénytervezetet benyújtók azt is büntethetővé szeretnék tenni, ha valaki szerint egy gyermeknek egy anyára és egy apára van szüksége, nem pedig két apára vagy két anyára.

A teljes cikket és a videót IDE kattintva találják!

Liberális mese – Még mindig a gyerekek a célcsoport

A liberális mesekönyv célja a gyerekek érzékenyítése e társadalmi csoportok speciális problémáira. Aztán a kirobbant botrány hatására gyorsan kihúzták a könyvhöz készült módszertani útmutatóból (!) az óvodásokat, most már csak az alsó tagozatosokat érzékenyítenék – írja a PestiSrácok.

Miről szól a Meseország mindenkié című mesekönyv, és miért tiltakoznak ellene ennyire?

Egyik nap a kisfiú azzal jön haza az óvodából, hogy szeretné kipróbálni, milyen lánynak lenni, és ezért kéri, hogy holnap reggel a testvére szoknyáját vehesse fel. A szülei kissé meghökkenve kérdezik tőle, hogy de hát miért, mi történt, és a gyermek elmeséli, hogy az óvónénivel minden nap olvasnak egy mesét, és az a házi feladat, hogy mindenki játsszon el a gondolattal, milyen lenne, ha fiúból lánnyá válnának és fordítva, és beszélgettek egy meséről, amelyben a hős férfi nővé akart válni.

A gyermek érzékelve a meghökkenés jeleit védekezően azt mondja: de hát a másik mesében az őzbak is sutává akart válni… Nos, megnyugtatom: e párbeszéd egyelőre csak fikció, de ha életbe lép az, amit sok liberális a jelek szerint akar, akkor nem is olyan távoli valóság talán még az ön számára sem.

Tovább...

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.