Sör és bor van, de vécépapír vagy rizs alig

Nekem szerencsém van, kaptam a munkahelyemről egy papírt, amely igazolja, hogy szükséges a fizikai jelenlétem.

2020. 03. 19. 9:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyakorlatilag senki se volt az utcán, amikor elmentem vásárolni, de legalább a boltban se volt sok minden, amit megvehettem volna. Sör és bor van, de vécépapír vagy rizs alig. Nekem szerencsém van, kaptam a munkahelyemről egy papírt, amely igazolja, hogy szükséges a fizikai jelenlétem, így szabadon járhatok az utcákon. Nem mintha megállítanának, egy rendőr sincs sehol. Míg korábban senki se foglalkozott az elnökkel, ma az egyik divatcég kirakatában olvastam, „Zárva tartunk addig, amíg Macron elnök újabb nyilatkozatot nem tesz”.

Nem terveztem hazautazni Kazahsztánba egy ideig, egy barátom viszont meg akarta látogatni családját Almatiban, és jegyet is tudott volna szerezni egy repülőgépre, amely elvitte volna őt Poitiers-ből. Csakhogy se taxi, se busz, se vonat nem lett volna, amellyel el tudott volna biztonságban jutni a poitiers-i repülőtérre, így végül nem kockáztatott, s visszamondta a látogatást.

 

...

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.