Kiderült, mikor tér vissza A besúgó + videó

A nyolcrészes sorozatot Szentgyörgyi Bálint írta és rendezte Mátyássy Áronnal és Miklauzic Bencével. A főbb szerepekben Váradi Gergely, Patkós Márton, Szász Júlia, Szőke Abigél és Thuróczy Szabolcs látható.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 02. 27. 16:51
A besúgó Forrás: HBO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyarországon nemrég indult SkyShowtime streamingszolgáltató újra elérhetővé teszi A besúgó című magyar sorozatot. Mind a nyolc epizód egyben lesz hozzáférhető a felületen március 16-tól – írja a Mandiner.

Szentgyörgyi Bálint drámasorozata a rendszerváltás előtti évtizedben, a végnapjait élő Kádár-rendszerben játszódik. Főszereplői bátor egyetemista fiatalok, akik ellenzéki szervezkedésbe kezdenek. Az HBO számára készült széria rövid idő alatt nagy sikereket ért el, de az HBO Maxot birtokló WarnerMedia és a Discovery fúziója után tavaly elérhetetlenné vált a streamingszolgáltató kínálatában.

A Magyar Nemzet január végén megírta, hogy A besúgót hamarosan újra láthatják a nézők az európai piacra koncentráló SkyShowtime gyűjtőoldalon. A platformon többek között a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock alkotásai is megjelennek. Olyan filmekről és sorozatokról van szó, mint a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi, az Énekelj! 2., a Sonic, a sündisznó 2., Az elveszett város, a Downton Abbey: Egy új korszak, a Nem, a Belfast, a Rohammentő, a Star Trek: Strange New Worlds, a Let the Right One In új sorozatváltozata, a The Rising, a Yellowjackets vagy a Dexter: New Blood.

Borítókép: A besúgó című sorozat plakátjának részlete (Forrás: HBO)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.