Kiderült, mitől halt meg az ismert rapper

Aaron Carter tavaly év végén hunyt el lancesteri otthonában, harmincnégy évesen.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 19. 14:24
(FILE) Aaron Carter Dead At 34
(FILE) Aaron Carter Dead At 34. Aaron Carter, a former child pop singer and younger brother of Backstreet Boys' Nick Carter was found dead on November 5, 2022. CARSON, CALIFORNIA, USA - MAY 13: American rapper, singer and actor Aaron Carter (Aaron Charles Carter) arrives at 102.7 KIIS FM's 2017 Wango Tango held at the StubHub Center on May 13, 2017 in Carson, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Véletlenszerű fulladás okozta az énekes és rapper halálát, a szervezetében nyugtatót és szprékben használt hajtógázt találtak – állapította meg a Los Angeles megyei orvosszakértő halottkém.

Vízzel teli fürdőkádjában találtak 2022. november 5-én a sztárra, akit a Xanax és a gáz magatehetetlenné tett, és megfulladt. 

A boncolási eredményekhez csatolt rendőrségi jelentés szerint utoljára a helyi seriff beosztottjai látták élve Cartert. A kiérkező munkatársak a férfi hogyléte felől érdeklődtek, mivel az énekes a közösségi oldalán indított élő videóban inhaláló szprét használt. Mindent rendben találtak, és magára hagyták november 4-én a hajnali órákban.

A rappert korábban többször is előállították kábítószerrel való visszaélés miatt. A jelentés szerint aznap este elhalasztotta a függősége miatt megbeszélt találkozót a szaktanácsadójával. Másnap a házvezetője talált rá holtan az otthonában.

Aaron Carter többször is nyíltan beszélt kábítószer-függőségéről. A Doctors című műsor vendégeként pedig az inhalálószerekkel kapcsolatos problémáit is feltárta. Az interjúban akut szorongásáról és bipoláris zavaráról is kendőzetlenül beszélt.

Aaron Carter, aki a Backstreet Boys tagjának, Nick Carternek az öccse volt, gyermekként kezdte el zenei karrierjét a kilencvenes években. 

Olyan népszerű előadók előtt lépett fel, mint Britney Spears és a Backstreet Boys. Pályája csúcsát 2000-ben érte el az Aaron’s Party (Come Get It) című nagylemezével, amely háromszoros platinalemez lett – számolt be az MTI.

Borítókép: Aaron Carter (Fotó: AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Xavier Collin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.