Exkluzív! Bodrogi Gyula mesél a születésnapi meglepetésgáláról +videó

Bodrogi Gyula a magyar színházi és filmes világ meghatározó szereplője. Játékát, tehetségét dicsérték pályatársai az április 15-i eseményen. A Nemzeti Színházban az államfő mellett művésztársai is köszöntötték. Mutatjuk, hogy mindenki Gyuszi bácsija mit mesélt az estéről! Kollégái személyes videóüzenetet is küldtek neki.

2024. 04. 17. 19:30
Bodrogi Gyula
Bodrogi Gyula hatalmas tortát kapott , amit a gyertyák elfújása után megosztott kollégáival, barátaival, családjával. Fotó: Eöri Szabó Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan korábbi tudósításunkban írtuk, Bodrogi Gyulát rengetegen köszöntötték 90. születésnapja alkalmából. Mutatjuk, hogyan reagált rá, és kik köszöntötték fel videóüzenetben. Április 15-én ünnepelte születésnapját a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Nemzet Színésze. Első szerződése a József Attila Színházhoz kötötte, és az angyalföldi társulathoz több mint húsz évig hű maradt. 1982-ben a Vidám Színpadhoz került, ahol volt színész, művészeti igazgató, igazgató-rendező, majd 1996 és 2002 között a Vidám Színpad Kht. ügyvezető igazgatója; 2002-ben a Vidám Színpad örökös tagjává választották. 

Bodrogi Gyula
Bodrogi Gyula a kilencvenedik születésnapját is a színpadon ünnepelte (Fotó: Eöri Szabó Zsolt)

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója annak idején Kárpátalján is Bodrogi Gyula filmjeit nézte. Ezt üzente társulata jeles tagjának.

Trill Zsolt a Nemzeti társulatában számos előadásban játszott már együtt a legendával. A nemrégiben Kossuth-díjjal jutalmazott művész így köszöntötte Bodrogit.

Mága Zoltán, aki már készül MVM Dome-beli születésnapi koncertjére, a színművész kedvenc nótáját is eljátszotta. 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.