Ittas vezetésért tartóztatták le Justin Timberlake-et + videó

Justin Timberlake szeme véres volt, a tekintete pedig üveges – áll a bírósági jegyzőkönyvben. A 43 éves sztárénekesnek felelnie kell ittas vezetés vádja miatt.

Forrás: CNN, Fox News, Daily Mail2024. 06. 19. 11:59
Justin TImberlake Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű énekest kedd hajnalban kapták el ittas vezetés miatt a rend őrei a New York állambeli Sag Harbor városában. Justin Timberlake egy BMW-t vezetett, a rendőrségi közlemény alapján pedig azt is tudjuk, hogy nem állt meg a stoptáblánál, valamint a járművel nem maradt a sávjában. A sikeres énekes viselkedésére nem találtak egyelőre okot a rajongók sem, hiszen márciusban jelent meg új albuma, sőt világ körüli turnéra is indult. 

El artista Justin Timberlake, detenido por conducir ebrio
Justin Timberlake rendőrségi fotója az őrizetbevételt követően. Forrás: AFP

Justin Timberlake a jegyzőkönyv szerint azt mondta, hogy megivott egy martinit és a barátait követte hazáig. A bírósági jegyzőkönyv viszont mást és többet sejtet, hiszen az áll benne, hogy az énekes szeme véres volt, tekintete pedig üveges.

Az énekes háromszor utasította vissza a különböző bódítószerek (köztük alkohol) kimutatására alkalmas tesztet, végül a vádemelésig őrizetbe vette a rendőrség. Reggel az ügyvédjével hagyta el a rendőrség épületét.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.