Justin Timberlake ismét világ körüli turnéra indul

A világ egyik legismertebb popzenésze, a 2000-es évek tinibálványa, Justin Timberlake ismét meghódítja a világot, ugyanis bejelentette a The Tonight Show with Jimmy Fallon műsorban, hogy turnékörútra indul. A Forget Tomorrow World április 29-én startol a kanadai Vancouverből.

2024. 01. 27. 9:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bejelentést egy még fontosabb hír előzte meg, mégpedig az, hogy az énekes március 15-én új albumot ad ki Everything I Thought It Was címmel, ami több mint hat éve az első szólóalbuma. Sőt a napokban egy új kislemezt is piacra dob Selfish címmel. Timberlake azt is elárulta Fallonnak, hogy négy éve dolgozik az albumon, száz dalt írt, de a lemezre csupán tizennyolc szám került fel. A sztár arról is beszélt, hogy ez az album már nem úgy készült, mint a korábbiak, hiszen manapság – apukaként – egyéb elfoglaltságai is vannak, nem tud folyamatosan szöveget írni és stúdiózni.

Borítókép: Justin Timberlake és Jimmy Fallon (Forrás: Getty Images)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.