Böjte Csaba vehette át idén a Makovecz Imre-díjat

A díjat a Makovecz Imre Alapítvány, a Magyar Művészeti Akadémia és a Kós Károly Egyesülés második alkalommal adta át a díjazottnak.

2019. 11. 20. 19:02
null
Fotó:
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 20-án, Makovecz Imre születésnapján a Budai Vigadóban átadták a Makovecz Imre-díjat. A díjat a Makovecz Imre Alapítvány, a Magyar Művészeti Akadémia és a Kós Károly Egyesülés második alkalommal adta át a díjazottnak. Első alkalommal 2015-ben azt Kiss Ferenc „hangépítész” kapta.

A Héttorony Fesztivál záró-koncertjén a közös díját ebben az évben Böjte Csaba vehette át, mint olyan ember, aki a maga hivatását Makovecz Imre szellemiségében következetes kitartással műveli. Csaba testvér missziója során az árva gyermekek nevelésével, támogatásával éppen olyan programot hajt végre, amely megfelel a makoveczi cselekvő szellemiségnek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.