Fonó Selection: minifesztivál koncertekkel, konferenciával, táncházzal

Minifesztivált rendeznek február 21. és 23. között a Fonó Budai Zeneházban. A Fonó Selection programjai között lesz táncház, szakmai konferencia és számos koncert.

Forrás: MTI2019. 02. 13. 23:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sorozat február 21-én csütörtökön este a Góbé és a PásztorHóra táncházával indul. Másnap napközben zenei menedzsereknek, szervezőknek, zenekarok képviselőinek szóló konferenciát szerveznek, amit este a Meybahar görög-örmény estje zár. A szombati zárónapon öt formáció ad koncertet: a Branka trió, a Cimbalom Brothers, Ferenczi György és Csoóri Sándor „Sündi” duója, Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi, valamint Török Tilla és Szlama Laci – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Fonó Selection kiemelkedő eseménye a február 22-én 10 órakor kezdődő szakmai konferencia, amelyen a piac mai kihívásait járják körül a meghívott szakemberek kerekasztal-beszélgetések formájában. A program után gyors egyéni konzultációkra is lesz lehetőség.

A délelőtti témák között szerepel a programszervezés/programstruktúra, itt Vásárhelyi Péter, a Babel Sound alapító-művészeti vezetője, Farkas Béla, a Kiscsillag és a Jóanépi menedzsere, valamint Kaszap Attila, a Kobuci művészeti vezetője a meghívott vendég. Ezt követően a kulturális terület kommunikációs kihívásai kerülnek terítékre Adonyi Adriennel (Hagyományok Háza), Fehér Viktorral (Kerekes Band), Küttel Dáviddal (Kultúrpart), Retkes Attilával (Gramofon) és Zsoldos Dáviddal (Papageno).

A nemzetközi menedzsment panelre a szervezők meghívták Winkler Szilviát, Lajkó Félix nemzetközi menedzserét, Rostás Mihályt, a Romengo együttes vezetőjét, Rosonczy-Kovács Mihályt, a Hungarian Folkembassy alapítóját, a Fonó nemzetközi projektjeinek vezetőjét, Hamar Dánielt, a Muzsikás együttes tagját, valamint László Sándort, a Parno Graszt menedzserét is.

A délutáni kerekasztal-beszélgetésen a stratégia és a márkaépítés a kiemelt téma. A panelt Horváth László, a Fonó igazgatója vezeti, jelen lesz Bajnai Zsolt, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetője, Lieber Endre, az NKA Halmos Béla Program Kollégiumának vezetője és Weyer Balázs, a Music Hungary Szövetség elnöke.

A Fonó Selection koncertjeire jegyek a https://fono.jegy.hu/ oldalon válthatók. A konferencia látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.