Szeptemberben folytatja az évadot a Zenthe Ferenc Színház

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a szeptemberben induló új évadban mutatja be a pandémiás időszakban elkészült premierjeit, illetve a bérletsorozatokban korábban meghirdetett, de még le nem játszott előadásait.

Magyar Nemzet
2021. 05. 04. 21:00
null
A Zenthe Ferenc Színház épülete Forrás: Zenthe Ferenc Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zenthe Ferenc Színház üdvözli, hogy a kormányrendelet lehetővé teszi a magyarországi színházaknak a szinte korlátozás nélküli, csupán a védettségi igazolvány ellenében történő látogatását. Szeretné azonban, ha az újranyitás valóban mindenkinek örömteli esemény lenne, ezért a színház vezetése a legkörültekintőbben készíti elő a Zenthe Ferenc Színház újbóli működését, hiszen felelősséggel tartozik a nézőiért, a színészeiért és a munkavállalóiért is.

A Zenthe Ferenc Színház épülete
Fotó: Zenthe Ferenc Színház

Mivel Salgótarjánban az évad hagyományosan május végéig tart, így a Zenthe Ferenc Színház tavasszal már biztosan nem folytatja a tavaly novemberben félbeszakadt évadát, de a bérleteseket és az előadásokra szólójeggyel rendelkezőket nem éri kár, ugyanis az elmaradt előadásokat a 2021/2022-es évadban, azaz ősztől megtekinthetik majd. Simon Lajos, a teátrum igazgatója elmondta: döntésüket az is befolyásolta, hogy nem szerették volna hátrányos helyzetbe hozni a még nem védett bérleteseket, szólójegyeseket. Remélik, az őszi évad indításakor már mindenki korlátlanul élvezheti a színház nyújtotta élményt.

A Zenthe Ferenc Színház a 2020 novemberében félbeszakadt évadot tehát változatlan tartalommal átviszi a szeptemberben kezdődő új évadra: a Székfoglaló premier bérlet, a Zenthe Ferenc-bérlet, a Tolnay Klári-bérlet, a Vertich József-bérlet és a Visszataps bérlet eddig le nem játszott előadásait a 2021/2022-es évadban mutatja be. A bérletek és a megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek lesznek, ezek tulajdonosainak nincs teendőjük. Az eddig kiadott, de még fel nem használt valamennyi típusú szabadbérletet 2022. május 31-ig lehet beváltani.

Lehetőség lesz a még le nem játszott előadásokra bérletet vagy új szólójegyet vásárolni, azaz aki most szeretne színházlátogatóvá válni, azt szeretettel várják az új évadban. A színház a bérleteseit napokon belül értesíti az őszi folytatásról. A már megváltott szólójegyek, szabadbérletek birtokosait, valamint az előadások iránt érdeklődőket arra kérik, hogy folyamatosan figyeljék az új időpontokért a színház internetes oldalát, a Facebook-oldalát, illetve a programújságokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.