Will Smith nálunk ünnepelt

A Gemini Man című film világpremierjére érkezett hazánkba Will Smith, akit szerdán a zártkörű vetítés előtt láthatott a közönség.

2019. 09. 27. 12:42
null
Az érdeklődők nem tudták eldönteni, hogy tapsoljanak vagy videózzanak a telefonjukkal Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gemini Man című film világpremierjére érkezett hazánkba Will Smith, akit szerdán a zártkörű vetítés előtt láthatott a közönség. A film producerei és Ang Lee filmrendező után Will Smith is megjelent az Arena Plaza mozibejáratában, miközben a közönség nem tudta eldönteni, hogy tapsoljon vagy videózzon a mobiltelefonjával. Miután köszöntötte a közönséget, bejelentette, hogy perceken belül látható lesz az új filmjük világpremierje, bár azt is hozzá kell tennünk, hogy a hazai mozik csak két hét múlva tűzik azt műsorra.

Az érdeklődők nem tudták eldönteni, hogy tapsoljanak vagy videózzanak a telefonjukkal
Fotó: Kurucz Árpád

Mielőtt azonban elkezdődhetett volna a vetítés, a nézők elénekelték a Happy birthday to you című dalt, vagyis felköszöntötték Will Smitht, aki nemcsak a valóságban lett 51 éves, hanem az új filmjében is az, bár egy évet minden alkalommal letagad az alkotásban. Mint mondta, szereti Budapestet, egy csodálatos város, jó volt itt forgatni az új filmjét, amelyben a fiatalkori önmagát is ő játssza számítógépes trükkök segítségével. A zártkörű vetítést követően a zenészként is népszerű filmsztár a Szent István-bazilika előtt adott fergeteges hangulatú, ingyenes koncertet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.