Balesetezett a közismert médiamogul, egy centin múlt az élete

A sztárt súlyos csigolya- és bordasérülésekkel szállították kórházba, ahol hatórás műtéten esett át.

Forrás: Bors2020. 08. 12. 17:15
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bors a napokban számolt be arról, hogy súlyos baleset érte malibui otthonában a 60 éves Simon Cowell-t. Az X Factor, az American Idol és a Got Talent tehetségkutatók kitalálója legújabb, nem mellesleg elektromos biciklijét próbálta ki kertéjében, amikor váratlanul elesett.

A médiamogul úgy fogalmazott, hogy meglepte az eszköz ereje, ami önmagában véve persze nem csoda, ha megnézzük, hogy a férfi egy Swind EB-01-es kerékpárral találta magát szembe, ami a világ leggyorsabb elektromos bringája.

Az elképesztő erejű bestia több mint 6 millió forintba kerül és hivatalosan 100 átalakítással az elképesztő 130 kilométeres óránkénti sebességre is képes.

Simon Cowell a Hollywoodi hírességek sétányán, ahol ő kapta 2642. csillagot
Fotó: MTI/EPA

A sztárt súlyos csigolya- és bordasérülésekkel szállították kórházba, ahol egy hatórás műtéten esett át, gerincét ugyanis fémrudakkal kellett rögzíteni.

A szakértők szerint szó szerint egyetlen centin múlt az élete, ugyanis ha csak egy kicsivel is arrébb üti meg a gerincét, akkor le is bénulhatott volna csigolyasérülése következtében – írja a Daily Mail.

A sztár állapota azóta javulóba van, ám még mindig igen erős fájdalmakkal küzd és több hetes rehabilitációra szorul majd, a teljes felépülés reményében.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.