Közzétették az 50 leginnovatívabb vállalat listáját

A ranglistán a Huawei az idén 42 helyezést ugrott előre, a tavalyi 48. helyről a hatodikra.

Forrás: TEOL2020. 06. 28. 20:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Boston Consulting Group 50-es innovációs ranglistáján a Huawei az idén 42 helyezést ugrott előre, a tavalyi 48. helyről a hatodikra – számolt be róla a Tolna megyei hírportál.

Az idei listát az Apple vezeti, amely két helyet lépett előre. A második helyen az Alphabet, a harmadikon az Amazon áll, mindkét cég egy hellyel hátrébb került, mint az előző évben. A negyedik helyen álló Microsoft és az ötödik Samsung megőrizte tavalyi pozícióját a listán.

A Boston Consulting Group 2005 óta figyeli a globális innovációs trendeket, majd rangsorolja az ötven legtöbbet innováló vállalatot. A legfrissebb, 2020-as lista azt tartotta szem előtt, mit és mennyit tesznek a vállalatok azért, hogy hosszú távon is kiválóan teljesítsenek.

A Huawei először 2014-ben került fel a listára ötvenedik helyezettként, majd 2015-ben a negyvenhatodik, 2019-ben pedig a negyvennyolcadik helyezést érte el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.