Fekete-Győr lámpavassal, Gyurcsány Pobjedával

Ébresztő, mielőtt lázálmainkat még valósággá ordítozzák.

Franka Tibor
2020. 08. 29. 18:30
null
Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András riporterek kereszttüzében Forrás: Facebook Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hölgyeim és uraim! A történelem ismétli önmagát. Itt az ideje megint berezelni. Gyurcsány és Fekete-Győr ugyanis világosan megmondta, ha (vissza)fordul a világ Magyarországon – amit ők nagyon szeretnének –, akkor akár a gulyáskommunizmus kezdetén, ismét előkerül a Kádár-kolbász, a lámpavas, a vízágyú, a fekete Pobjeda (győzelem), meg a vagyonelkobzás, röviden általános lesz a földönfutás. Jaj nekünk, keresztény nemzetieknek Orbánostul, Káslerestül, Szijjártóstul, Vidnyánszkystul, azaz mindenestül. Ami nem vicces? Ha módjukban állna, meg is tennék!

Gyurcsány már a jelszót is kiadta, amikor Vidnyánszkynak megüzente: „Készülni kell! Vidnyánszky és társai addig maradnak, míg Orbán. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.” Néhány nappal később Fekete-Győr, aki pár éve még Gyurcsányt is vállalhatatlannak tartotta, most szorosan felzárkózott mögé, és egy lapinterjúban az árvízi hős, Wesselényi Miklós testalkatát „kikölcsönözve”, duzzadó izmokat mutatva, azt ígérte: „Hatalomra kerülésünk esetén senki sem fog lámpavason lógni, de lesznek büntetőügyek, mert kell, hogy legyen következménye az elmúlt évtizedeknek.” Úgy megsuhogtatta fölöttünk lámpavasat, mint annak idején Biszku Béla fakabátja (rendőre) a Kádár-kolbászt. Jó lesz félnetek! Mármint nekünk.

Erre mondom kedves mindenki, hogy itt az ideje megint berezelni, mert ezek az innen-onnan „kimásolt” hazafiak és hazahölgyek nem kukoricáznak és, mint elődeik odacsapnak, akár a vasököl. Na jó, ha először nem is az árnyékszék felé vesszük az irányt, de legalább izzadjunk bele a pizsamánkba.

Nekem pizsama nélkül is sikerült, mert volt egy különös álmom. Láttam. amint a momentumos érzékenyítő plakátokon feszítő, bajszos teherbe esett férfiak életre kelnek, azután egyesülve a fekete bőrkabátos, bajszos összekötőtisztekkel, lefüggönyözött autókba pattannak, és kisvártatva vigyorogva állítják elő Vidnyánszkyt. Vele együtt pedig haló poraiból Mezei Máriát, Páger Antalt, Őze Lajost, Sinkovits Imrét, Latabár Kálmánt, Latinovits Zoltánt, Raksányi Gellértet és sok más igaz magyar művészt, akik fölött Major Tamás, Gobbi Hilda, Keres Emil, Kazimir Károly, Komlós János, Székely Ferenc, Hegedűs D. Géza és mások hoznak majd „aczélos” ítéleteket.

Az elrettentően semleges kultúrper közepette pedig, nagy titokban méregzöld partizánok, melltartós munkásőrök, meg intimbetétes szegénylegények lepik majd el a székesfőváros, aztán pedig minden magyar település utcáit és tereit, hogy kezdetét vegye az országos begyűjtés. Fekete-Győr-kommandósok és gyurcsányos ifjúgárdisták, vörös inges betyárok irányításával, az európai liberális normák alapján felállított rögtönítélő bíróságok elé halomba hordják majd az összefogdosott renitens politikusokat, gyárosokat, kulákokat, vállalkozókat, művészeket, papokat és állhatatos heterókat. Ez utóbbiakra bizonyos Gyurcsányné Klárika, meg a fenéksimogatós Donáth lelkész uram Anna nevű lánya és mások, azt kiabálják majd le a karzatról: „Olyan galádok, akik veszélyeztetik a melegboldogságot, börtönbe velük!”

Nyíltan és egyre arcátlanabbul fenyegetik az országot. Ráadásul a legsötétebb diktatúrára jellemző mondatokkal, de a legújabb divatú liberális módszertan szivárványgöncébe bújva. Az irigység, a gyűlölet, a hataloméhség, akár kénköves, bűzös méreg bugyog a szájukból. Sértőn, közönségesen köpködve ordítanak az arcunkba, trágár vonulásokkal, zászlólengetésekkel rugóztatják az idegeinket. Alpárian elkanászodtak. Azt hiszik, a béketűrő oroszlán bajuszát még a gyáva nyúl is bátran húzogathatja.

Ébresztő, mielőtt lázálmainkat még valósággá ordítozzák. Olyan hangnemben és olyan módszerekkel kezeljük egyre mocskosabb nyavalygásukat, amelyet megérdemelnek, és amely hozzájuk méltó. Türelmünknek van határa! )Persze, nem kell hozzájuk lealacsonyodnunk, hiába céljuk, mert a bölcs jobban jár, ha nem bocsátkozik harcba az ilyenekkel, mintha győz.)

Kezdjünk is hozzá mindjárt Gyurcsányék legutóbbi pártközleményével, amely a szokásos gyűlölködés mellett, vagy azért nagyfokú emlékezetkiesésről árulkodik: „Amit megmondtunk, azt megmondtuk. 2022 után visszaszerezzük a lopott vagyont, és a bíróság előtt számoltatjuk el a Magyar Köztársaság gyilkosait.”

Nosza, ne várjunk vele addig sem, csapjunk bele azonnal! Sokan szeretnénk már régóta látni, amint lopott (rabolt) vagyonuktól jogosan megfosztva, a Gyurcsány házaspár meg a többi politikai, gazdasági gyurcsányocska szépen sorban bevonul a kóterba.

Én egy lámpaoszlopnak támaszkodva figyelném őket. Biztos, ami biztos.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.