Buszsávok a nagykörúti járdákon – kísérleti jelleggel

Mert már akkor miért ne?

Belák Tamás
Forrás: Facebook2020. 09. 16. 16:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt talán viccnek szánta (egyébként annak hibátlan is lenne) alább megtekinthető fotóját, de jobban teszik, ha óvatosak az ilyesmivel. Előfordulhat, hogy Karigeri és bandája fülébe jut ez a korszakalkotó ötlet, és heteken belül az életünkért ugrálhatunk el a buszok elől a Nagykörúton sétálva.

Mert végül is, a ha már lúd, legyen kövér elve alapján akár ez egy logikus folytatása lehetne a budapesti közlekedés megreformálásának, amellyel újabb zavaró tényezők tűnnének el jövőnk zálogai, a kerékpárosok útjából – persze szigorúan kísérleti jelleggel. A KRESZ szabályai amúgy is divatjamúlt, karót nyelt zagyvaságok, bőven elég, ha a gépjárművekre vonatkoznak. A buszok meg majd megoldják valahogy.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=744687009428318&id=177477379482620

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.