időjárás 1°C Virgil 2021. November 27.
logo

A DK-tól kapta MZP az atombombát

Nagy Árpád
2021.10.26. 10:41 2021.10.26. 11:25
A DK-tól kapta MZP az atombombát

A DK legfelső vezetése azt állítja, hogy a Fidesztől kapta lejáratás céljából azt a tegnap nyilvánosságra hozott dokumentumot, amelyet átadott Márki-Zay Péternek. Ő pedig majd egy hétig keservesen, kétségek között gyötrődött, majd hatalmas sajtónyilvánosság előtt (értsd: két újságíró) nyilvánosságra hozta az atombombát. A gyér helyszíni érdeklődés ellenére igen komolyat futott az online médiában a hír a csúnya Fideszről, szokás szerint a HVG-vel, Telex-szel, a 24.hu-val és a Népszavával az élen.

Az óriási hullámokat verő bombahír a következő: MZP szerint a dokumentumból az derült ki, hogy a Fidesz le akarja járatni.

Sírnék a röhögéstől, ha nem volna ennyire amatőr, szánalmas és szomorú a sztori, és az, amit képvisel Péter, aki a Gyurcsány pártjától kapott iromány nyomán dadogva bár, de felmondja a Gyurcsány-féle leckét.

Az ördög azonban, mint ahogy az lenni szokott, most is a részletekben rejlik. Márpedig az esetből két írást kifacsaró HVG szerint is, a nyolcvanoldalas dokumentumban valójában semmi olyan nincs, amit némi internetes kereséssel ne találna meg bárki.

Emiatt a világgá kürtölt bombasztikus botrány három mondatban elfér:

– A Fidesz valamelyik önkormányzati képviselője a DK szerint átadott a DK-nak egy nyolcvanoldalas anyagot, amiben nincs semmi.

– Ezt a semmit a DK, csupán a bizalomépítés jeleként, ízibe odaadta Márki-Zaynak.

– Péter pedig, a DK legfelsőbb vezetése engedélyével, nyilvánosságra hozta.

A semmit.

Tegyük hozzá, Péter az a kolosszális államférfi, aki a baloldal összes politikusát lenyomta az előválasztási bohózatban.

Állítólag...

 

Borítókép: Facebook

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!