időjárás 3°C Antal, Antónia 2022. January 17.
logo

Czeglédy Csaba, a tiszta kezű baloldal új arca

Szikszai Péter
2021.10.20. 16:06 2021.10.20. 16:24
Czeglédy Csaba, a tiszta kezű baloldal új arca

Leváltotta a baloldal a baloldalt. Durván. Híre-hamva nem maradt. Jól érzékelte  a baloldal, hogy totális ellenzékellenes hangulat van az országban, és még időben leváltották a baloldalt, és gyorsan a helyükbe léptek. Úgyhogy az ellenzék ellenzékbe vonult, az új ellenzék pedig ellenzékké lépett elő. 

Érteni én sem értem, ezt csak az áladjunktus Karácsony Gergely tudná politológiailag elmagyarázni. Az olyan prémium kategóriás politikusok, mint például Bangóné az MSZP-ből, kicsit meg is vannak most zavarodva, hogy akkor ők most le vannak váltva vagy meg vannak választva. Vagy ez is olyan, mint az átöltözőszoba a Terror Házában? Persze semmi diktatúra! Most civilekből áradó szeretetdirektíva van, nem intézményesített gyűlölködés! Az új baloldal nem fog sarat dobálni, mert jön Márki-Zay, és lekever egyet mindenkinek nyitott tenyérrel! Szóval akkor a patkányozó Bangóné marad, csak viselkedésterápiára küldik. A kamuvideós Korózs újravágva, és Szabó Tímea terézanyásítása is napirenden van. 

Az biztos, hogy meg vannak tisztulva a baloldaliak. Kivetették magukból az offshore-ozó DK-st. (Megkövezése holnap napszállat idején.) Tóth Csaba máglyája már csak épp parázslik a zuglói rónán. A korrupciós ügyek lándzsára tűzve. Új baloldali hajnal hasadt, új ellenzék született – dúdolta Ilosvai-Karácsony Gergely énekmondó. Egy, csak egy legényről feledkeztek meg még a nagy fertőtlenítésben. Na, kiről? Mondjuk együtt! A gólszerzőőőő: Czeglédy! (nem hallom!) Czeglédy!! (hangosabban!) …Csaba!!!

Úgy van! Hogy is merülhetett feledésbe ez az adóbefizetésekben végletekig korrekt, iskolaszövetkezetek létrehozásában teljesen jó szándékú, a pártkassza feltöltésében mindig törvényesen eljáró, a Borkai-videó ügyében abszolút ártatlan politikus?! A nagy megújulásban elsikkadhatott az az aprócska infó, hogy Czeglédy épp nemrég nyert előválasztást Szombathelyen, és ezzel tavasszal indulhat Vas megye 1-es számú választókörzetében.

Nyilván csak elkerülte Karácsony figyelmét, hogy Czeglédy on the road again!

Vagy esetleg Gyurcsány szólt, hogy a Csabi érinthetetlen?

Ne már! Megint Gyurcsány?

A borítóképen Czeglédy Csaba és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. Fotó: Vas Népe/Cseh Gábor