idezojelek

Szardínián pihen a szemlőhegyi házaspár

Váratlan luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg.

Cikk kép: undefined
Fotó: Mohai Balázs

A Ripost értesülései szerint váratlanul Szardíniára utazott a Gyurcsány-házaspár. A sziget felkapott luxusnyaralóhely, számos milliomos tengődik festői szépségű tengerpartjain és nyomorog méregdrága szórakozóhelyein. Nyilvánvaló, hogy nem fogunk sírni utánuk, de az időzítés és a helyszínválasztás megér egy misét.

A lap úgy tudja, hogy legalább egy hetet töltenek a híres-hírhedt Smaragd parton, ahol szinte mindennapos, hogy egy-egy oligarcha bérbe vesz egy egész öblöt a luxusszálloda összes szobájával és alkalmazottjával együtt. Ott, ahol egy szállodai szoba ára egy napra akár 3000-4000 dollárra, vagyis akár egymillió forintra rúg. Azt egyelőre nem tudni, jachtozni is fognak-e, hiszen a sziget nemcsak oligarcha-, de jachtparadicsom is, de annyi bizonyos, hogy közben Gyurcsánynak a magyar országgyűlésben, feleségének pedig Brüsszelben lenne a helye. Elvileg.

A vereséggel felérő ellenzéki előválasztást tehát Szardínián bekkeli ki a szemlőhegyi házaspár. Látszólag lázas munkával töltik az időt, Facebook-oldalukon párttikározzák Orbán Viktort, ateista globalistaként Jézustól idéznek, gyalázzák a rendőrterror áldozatait, tehát csupa gyurcsányszerűt csinálnak. Mímelik a politikust. Ehhez képest váratlan luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg. A tíz éve reggeltől estig hörögve oligarcházó balosok most jobban teszik, ha hallgatnak szépen.

Ez a fajta kommunista rongyrázás egyébként ismerős. Az azt kísérő gyáva sunnyogás is.

Medgyessy Péter, Magyarország miniszterelnöke sajtójának aktív közreműködésével becsapta az országot, amikor azt nyilatkozta, hogy családja és barátai körében otthon tölti a karácsonyt, majd titokban két hétre Kubába utazott szilveszterezni 2002 végén. A Melia Las Americas hotel vendége volt továbbá Gyurcsány Ferenc, a kormányfő főtanácsadója a kancellárián dolgozó feleségével, Dobrev Klárával, aki a miniszterelnök kabinetfőnöke volt a választási kampányban. De Medgyessy 2002 augusztusában is letagadta külföldi útját, mert a sajtóban megjelent azon álhírrel ellentétben, miszerint a Balatonnál nyaral, Cannes-ban sétálgatott feleségével, miközben itthon az árvíz és a belvíz házakat döntött össze.

Igaz, most Gyurcsány nem hatalmon, hanem ellenzékben van. (És jövőre is ott lesz, meg azután is.) A lényeg az, hogy elvtársai és ő maga akkor hagyja cserben az országot, amikor kedve szottyan rá, fütyül az országra, saját környezetére, mindenre. Jó lenne, ha a parizerzabálással és a szegénységgel kampányoló csicskásai, de a saját szavazói is látnák ezt. Azt, hogy álságos, kétszínű és hazug alak az ellenzéki baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc.

(A borítóképen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt szocialista miniszterelnök és felesége, Dobrev Klára, a párt miniszterelnök-jelöltje a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.