Kövér nem mondta, én viszont mondom

A házelnök nem azt mondta. Ő túl puha volt. De én kimondom: a magyarországi ellenzék nemzetbiztonsági kockázat. Kabul Rózsájától az amerikai házaló ügynökig bezárólag.

2021. 11. 28. 11:51
20211015 Budapest Kövér László, az Országgyűlés elnöke Fotó: Katona Vanda Magyar Nemzet Fotó: Katona_Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék. Katasztrofálisan indult a kampányuk, gyakorlatilag az elmúlt fél évük egy vesszőfutás. Hosszas szerencsétlenkedés után sikerült megválasztaniuk főbohócnak egy dühöngő „futóbolondot”, aki nap nap után vérig sérti a fél országot, illetve romba dönti az ellenzék eddigi stratégiáját. (Legújabb rohama során sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit és a rezsicsökkentés támogatóit.)

Aztán ott van a Városháza-gate, amely irgalmatlan korrupciós botrány. Karácsony Gergelynek politikailag harangoztak. Egy normális jogállamban ennyiért már bilincsbe verték volna őt és a libás embert is. Közben az ellenzék Facebook-prolija, Jakab Péter is teljesen megsemmisítette magát. Háromgyermekes családapaként rendszeresen egy szintén háromgyermekes kolléganőjénél éjszakázik egy állítólagos „munkalakásban”. Jakabnak is annyi.

Ilyen körülmények között mint a falat kenyér, úgy kellett az ideiglenesen hazánkban állomásozó ellenzéknek valami ügy, egy szalmaszál, amibe belecsimpaszkodhat, amivel elterelheti a figyelmet saját vesszőfutásáról. Ám ügy nincs. Ezért – ahogy szokták – gyártottak egyet. Rejtélyes módon megszerezték Kövér László egy tavaly februári, a polgári titkosszolgálatok gyűlésén mondott, egyébként zseniális beszédét, és az egyik gondolatát – a köteles beszéd mintájára – aljas módon meghamisították. A házelnök szó szerint a következőket mondta:

„Nem szeretnék a mai találkozónkon ünneprontó módon beleragadni az aktuálpolitika mocsarába, de ki kell mondanom, hogy a magyar politikai osztálynak nincs egységes állam- és nemzetértelmezése, hanem alapvetően két – egymást gyakorlatilag kizáró – állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül. Nem az elmúlt tíz vagy harminc évben gyökereznek ennek okai, hanem időben jóval messzebb nyúlnak vissza. Azonban a történelmi okok részletes kifejtése meghaladná az én ünnepi beszédem időkeretét, ezért azt javaslom, itt és most fogadjuk el tényként, adottságként mindazt, amivel sajnos magunk is mindannyian szembesülhetünk. A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik. Tisztelt kollégák! Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Ezt mondta Kövér László. Vagyis azt, hogy nemzetbiztonsági kockázatnak tartja azt a politikai helyzetet, hogy két, egymást kizáró állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül.

Ebből a külföldről futtatott ellenzék és cselédsajtója azt kerekítette, hogy Kövér az ellenzéket nevezte nemzetbiztonsági kockázatnak. Nem ezt mondta. Aljas, nyomorult hazugság az egész!

Egy csepp becsület, mértékletesség nincs bennük. Egyetlen kattintással bárki ellenőrizheti, hogy Kövér nem azt mondta, amit a szájába adnak (hiszen a beszéde azóta teljes terjedelemben olvasható számos portálon, például Bayer Zsolt oldalán), mégis belehazudnak rajongóik képébe. Tudják, hogy bizonyos értelmi szint alatt a híveik úgysem kattintanak sehová, csak őrjöngenek. 

Még soha ennyire nem akarta a hatalmat a magyarországi ellenzék. Remegnek érte, mint a végstádiumos alkoholista. Bármit megtennének érte. Akármit. 

Gondolom, maholnap lesz tüntetés is. A máskülönben kidagadt nyaki ütőerekkel ordibáló és fenyegetőző Kabul Rózsája majd „enyhén félredöntött” fejjel szipog egyet, hogy ő nem is nemzetbiztonsági kockázat. Ahogyan Cseh Katalin (született: Montreal) és Berg Dániel (született: New York) is kikéri magának. Az Egyesült Államokból szalajtott házaló ügynökkel együtt.

Kövér László nem azt mondta. Kövér László túl puha volt. De én kimondom: a magyarországi ellenzék nemzetbiztonsági kockázat. Az amerikaiak által kiképzett és Kabulban (is) bevetett Szabó Tímeától kezdve az olimpiát valószínűsíthetően francia zsoldban megfúró momentumosokon át a Brüsszel által százmilliókkal kitömött Gyurcsány-klánig. 

Magyarország maradék szuverenitásának elvételén, saját fizetőeszközünk megszüntetésén, a brüsszeli új-Szovjetunióba való bekényszerítésünkön ügyködnek. Ellenséges NGO-hálózatok segítségével illegális migránsokkal árasztanák el hazánkat. Közben sorra szavazzák meg a Magyarországot elítélő hazug jelentéseket, a nekünk járó uniós pénzek elvételét követelik. Minél nagyobb károkat akarnak okozni a magyaroknak. S nem mellesleg ellenséges titkosszolgálatok bevetésével drónokkal figyeltetnek magyar kormánypolitikusokat, berepülnek házaik fölé, s lehallgatják a magyar titkosszolgálatok állománygyűlését. (És közben persze ők hazudoznak arról, hogy őket lehallgatják.) 

Elég volt belőlük!

Borítókép: Kövér László (Fotó: Katona Vanda)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.