időjárás 2°C Balázs 2023. február 3.
logo

Jakab Péter fél napig bujkálhatott élettársa lakásában a nyilvánosság elől

Forrás: borsonline.hu
2021.11.23. 09:14 2021.11.23. 14:12
Jakab Péter fél napig bujkálhatott élettársa lakásában a nyilvánosság elől

Jakab Péter feltételezett élettársa megpróbálta letagadni, hogy a pártelnök ismét nála töltötte az éjszakát – írja online felületén a Bors.

Jakab kocsija vasárnapról hétfőre virradóra – ahogy hónapok óta annyiszor – most is ott állt élettársa lakása előtt, Budapesten a XI. kerületi Csóka utcában, a ház bejáratától nem messze.

A Bors szerint Jakab Péter hétfő reggel nyilván értesült arról, hogy a Bors megtalálta azt a lakást, ahol hosszú hónapok óta bujkálhatott új élettársával, családját és a közvéleményt megtévesztve. A pártelnök ezután hétfő reggel az élettársát leküldte az utcára, hogy nézzen körül, várják-e újságírók a ház bejáratánál.

A hölgy meglehetősen feldúlt állapotban járkált fel és alá. A Bors mindezt le is videózta.

A Jakab feltételezett élettársa a lap munkatársának kérdésére, hogy a lakásban tartózkodik-e a pártelnök, egyértelműen nemmel válaszolt.

Tette ezt annak ellenére, hogy Jakab Péter autója már késő este óta ott állt közös lakásuk bejáratánál. Többször is elismételte, hogy Jakab nem tartózkodik a lakásban. Aztán persze kiderült ennek az ellenkezője – olvasható a Bors cikkében.

Először a pártelnök kompromittáló autóját egy ismeretlen valaki hirtelen elvitte a ház elől. Ezután a Jobbik elnök feltételezett élettársa a lakás előtti gangról hosszasan figyelte az utcát, cigarettázva, idegesen fel-alá járkálva. Ahogy később kiderült, azt figyelhette, mikor érkezik meg a bujkáló pártelnököt a lakásból kimenekítő autó – közölte a Bors.

Amikor a kocsi megjött, Jakab váratlanul, arcán kissé erőltetett mosollyal kilépett a lakásból.

Fotó: Bors

Lesietett, és szokásos stílusában, fenyegetőzve kilépett a kapun, de szemmel láthatóan kényelmetlenül érezte magát.

Fotó: Bors

Menet közben azt állította, hogy ő csak dolgozni jár ebbe a lakásba. Ahogy elmondta, akár egész éjszakákon át dolgoznak együtt az élettársával – közölte a Bors.

A szitkozódva távozó Jakabról készült felvétel és az eredeti cikk ITT érhetők el.

Borítókép: Jakab Péter a Bors újságíróihoz beszél távozása közben (Fotó: Videa/Bors)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.